Oprettet: 6. juni 2020
Svarnummer:
2

Indsendt af

Kristian Gøtrik

Virksomhed / organisation

Dynasty Publishing

Postnr.

1654

By

københavn v

Høringssvar

Til rette vedkommende. 


 

Hermed mit høringssvar i forbindelse med ansøgning om udvidelse af Mændenes Hjem.

Enhver udbygning af Mændenes Hjem vil kun koste borgere og virksomheder i området mere end nu. Det nuværende Mændenes Hjem er en menneskelig skraldespand for alle de problemer, som Københavns Kommune og omkring liggende kommune, samt diverse myndigheder (udlændinge, kriminal forsorgen m.fl.) 

Alle problemer, der ikke kan løses kommunalt eller nationalt, havner i Istedgade med Mændenes Hjem som epicenter. Og det uden at der følger penge med. Ja, måske følger der lidt med til Mændenes Hjem og Skyen, men alle omkring betaler. Vi har alle øget omkostninger knyttet tilrengøring og indbrudssikring i området, og ejer man ejendom i området tæt på Mændenes Hjem er det ikke lettere. Københavns Kommunes og Statens sociale myndigheder har for længst givet fortabt. Ingen har evnet at styre og administerer forholdene omkring Mændenes Hjem så længe jeg husker (flyttet til Tietgensgade i 1996 fra Frederiksberg). 

Resultatet af de kommunale og statslige svigt præger borgere og virksomheders pengepung urimeligt meget trods at alle i området betaler den samme skat som alle andre. Det er ikke rimeligt.

Jeg ser ikke grupper af fordrukne romaer, narkomaner i slåskamp og narko handel på gaden, hvor Overborgmesteren bor. Frank J og hans fortidige socialdemokratiske over- og socialborgmestre har løbet fra problemet altid, og gemt sig bag ligegyldige undskyldninger. 

Det samme har Københavns Politi. Jeg er vidne till menneskehandel, rufferi, narkohandel, hæleri og meget andet ved Mændenes Hjem - og det uden indgriben fra Politiet. Jeg har erfaret, at Politiet (Uden lovhjemmel?) har erklæret området omkring Mændenes Hjem for en frizone, hvor de ikke blander sig i narkohandel og lign.

Jeg har i nu 3 år været nabo til områdets sidste "videokabine" forretning i Abel Cathrines Gade 14, kld. Spørg enhver i området og de vil give mig ret. Jeg har som en konsekvens af de observationer og input fra mine naboer klaget støt til Københavns Politi over de sidste 3 år. Jeg har intet svar modtaget på mine klager og anmeldelser til trods for at lovgivningen påbyder svar i rimelig tid.

Men også her klare Københavns Politi frisag. De er der åbenbart kun for at holde folk væk fra Islands Brygge, så Frank Jensen kan være i fred.

Jeg kan forstå, at der med udvidelsen ikke følger kompensation med. Det vil sige, at udvidelsen i sin essens betales af områdets borgere. Mærske fonden (der betaler istandsættelsen) har jo allerede fået fradrag for sine penge (bemærk at penge brugt i fonden aldrig har været fuldt beskattet), hvorfor at også selve donationen til ombygningen er delfinansieret af skatteborgerne, herunder de skattebrogere, der bor i området.  

Jeg vil gerne indbyde enhver politiker eller anden til kaffe i vores lokaler overfor Mændenes Hjem, så de selv kan for syn for sagen. Enhver der har set og oplevet, hvad der faktisk sker omkring herberget, kan aldrig billige en udvidelse. Kun folk der sidder i marmor paladser langt fra herberget kan syntes det er en god ide at udvide denne højborg for narkokriminalitet og hæleri.

Af ovennævnte årsager kan jeg kun på det kraftigste advarer mod en udbyg en udbygning af Mændenes Hjem. Skal problemerne i området løses, så skal der ikke importeres yderligere problemer.


Mvh

Kristian Gøtrik

 


  

Få nyt om høringer

Abonnér