Oprettet: 27. oktober 2021
Svarnummer:
11

Indsendt af

Ulla Bo Skovvart

Postnr.

1401

By

København K

Høringssvar

Havnen er stor - lad ikke alt for mange aktiviteter ligge tæt.  - Tænk også på beboerne langs havnen. Vi oversvømmes af folk fra bådene, der kravler op ad redningsstiger og pisser mm på kajen eller legepladsen med et par buske. Så gerne flere toiletter og andre faciliteter ved fx Blå støttepunkter, hvis antal gerne må øges.

Generelt er det fysik udfoldelser, der er foreslået, men der mangler i høj grad plads til rekreation, ørenlyd til at høre vandets klukken. -  Antallet af udlejningsfartøjer er femdoblet de seneste to år, især med pontoner, der bruges til (fuldemands-) events. Alm både har soundboxes, pontoner ofte diskoteksanlæg. Da lyd forplanter sig over vand og reflekteres i bygninger, er det ikke til at klarlægge, hvorfra støjen kommer, og man kan derfor ikke klage. Og forureningen forgår ikke kun i de 16 timer i døgnet, som det nu er tilladt.

Eet ex: RedBull-arrangementet på Nyhavnssiden af Indehavnsbroen 4. september havde et lydniveau på 87 db på stedet, på min altan, der vender væk fra broen, reflekteredes lyden og kom op på 70 db. I timevis, både før og efter det uannoncerede program. 

Ofte sejler pontoner (især sydpå) efter 01 om natten med fuld musik!

Hvis ikke havnen skal tivoliseres totalt, så FORBYD ELEKTRONISK FORSTÆRKET MUSIK på og ved vandet, hvis ikke der foreligger en dispensation fra myndighederne. Fuldemandsråben og -skrigen er rigeligt for de beboere, der må blive i byen.

Lad vandet klukke....