Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
1006

Indsendt af

Vicky Hørbye

Virksomhed / organisation

Børnehuset Vor Frue

Postnr.

1209

By

københavn K

Høringssvar

Jeg er en frustreret forældre til et børnehavebarn og et "fritbarn" i Børnehuset Vor Frue.

Min frustration går ud på at min datter muligvis skal hen til en SFO, hvor der for det første ikke er plads nok, på trods af at hun har en plads, men for det andet kun er ansat een pædagog (lederen) samt 10-16 medhjælpere.... Og virker intet mindre end kaotisk sted at være.

Bare det at mine børn går i samme hus, hjælper virkelig, os som familie, i hverdagen. Der er også det store plus at ved overgangen fra børnehave til skole/fritidshjem er en stor tryghed i at komme "hjem" til huset efter en skoledag, fyldt med nye indtryk. Hun kender alle børnene og alle de voksne på kryds og tværs.

Børnehuset Vor Frue kan dateres tilbage til 1907.
Det i sig selv synes jeg er bevaringsværdigt.
Jeg gik selv i fritidshjemmet i 80'erne og da min datter skulle starte, var det samme leder som da jeg gik der, og det siger også meget om stedet. 2 af pædagogerne er der stadig fra dengang, som nu er 31 år siden.

Størstedelen af de ansatte er uddannet pædagoger, både i børnehaverne og fritidshjemmet og det kan mærkes. Der er tid og rum til det enkelte barn, og de er rigtig gode til at integrere udenlandske børn med den danske kultur. Pt. er der adskillige sprog at høre, når man træder ind ad døren, såsom engelsk, amerikansk, italiensk, tysk, polsk, russisk. Det er da dejligt at vores børn kommer hjem fra BVF og spørger til hvad det og det ord betyder, da de har lært nogle nye fremmedord idag ;0)

Det siger igen noget om de tilvalg vi dog trods alt stadig kan gøre som forældre, men også det vil blive begrænset, hvis jeres nuværende beslutning bliver gennemført.

Bevar os som vi nu engang er... hvor mangfoldighed, integration og vores børn har 1. Prioritet.

Det er med stor undren at forvaltningen og udvalget har til sinde at ødelægge noget der virker så godt...
Lyt og læs nu hvad alle vores høringssvar handler om og handl derefter...

Få nyt om høringer

Abonnér