Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
987

Indsendt af

Tina Hasselgren

Virksomhed / organisation

Saxogården Fritidshjem

Postnr.

1666

By

København V

Høringssvar

Til Børne- og ungdomsudvalget og Børne- og ungdomsforvaltningen

Kære politikere, vi mangler stadig argumentation og beviser for hvad det er der er så godt ved de store fritidshjem.

Vores børn har brug for kendte ansigter og tydelige voksne, som ved hvor børnene er. Små, tydelige, rolige og trygge rammer. Også når man er et barn som ikke råber op. Det giver et lille fritidshjem muligheden for.

Hvis forvaltningen og BUU ønsker at være troværdige i denne proces, og stå ved visionen om at skabe høj kvalitet og værne om vores børn og deres udvikling, er I nødt til at standse op og lægge ud med at vise os hvor vi er på vej hen. Vise os hvori kvaliteten, udviklingen og omsorgen for vores børn består, og hvordan Fremtidens Fritidshjem ser ud for os!

Luk øjnene op, slå ørerne ud og tænk jer om en ekstra gang. Overvej de konsekvenser dette her tiltag kan få for rigtigt mange børn, og for Københavns Kommune i det lange løb, hvis børnene ikke får den tryghed og det nærvær de har brug for.
Lad os få lov til at sove roligt om natten i vished om at vore børn (ihvertfald på fritten) er i trygge og nærværende rammer. Og lad os undgå at skulle bruge store dele af de penge I sparer på denne øvelse, på socialpædagogiske tiltag for endnu flere sårbare børn.

Hilsen endnu en bekymret mor

Få nyt om høringer

Abonnér