Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
872

Indsendt af

Robert

Virksomhed / organisation

Krudtuglen

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Stop nu Jeres egenrådighed og lyt til børnenes forældre, de ønsker ikke store institutioner hvor Deres børn, går i et med væggen.
Jeg er rimelig vred over, at børn skal stå mål for besparelser endnu engang.

Jeg har selv haft børn gående i Krudtuglen og nød, at de der havde en opvækst sammen. Som familie kunne vi ikke tilbyde dette, da vi begge var udearbejdende. Mine børn er henholdsvis 18 og 22
år i dag og sidder tit og snakker om deres barndomsminder, som oftest omhandler Krudtuglen og kun er gode minder.

Som I kan læse, har jeg ikke selv små børn, men håber at jeg en dag får børnebørn, men ikke at de skal gå i en daginstitution som er blevet så stor, at nærheden er forsvundet og lederen ikke er til at få øje på.

I Krudtuglen var der en passionerede personalegruppe - og de fleste er der endnu, ved jeg fra andre Bryggefamilier. Personalet var dynamiske og gav sig altid tid til en beroligende snak, hvis der skulle være behov derfor. De favnede mine børn også selv om der var specielle udfordringer med det ene barn, som de på Islandsbrygge Skole ikke evnede at rumme, tværtimod.

Pia Lykke Pedersen, lederen af Krudtuglen evner at favne både børn og forældre og ved, at hun gør og har gjort en kæmpe forskel for samtlige børn og familier i Krudtuglen og deltager altid i samtaler hvor livet for familierne kan være svært - og tro mig også på en lørdag.
Hendes omstillingsparathed, dynamik og altid nysgerrig på den faglige udviklingen og dermed uddannelse, har betydet at Krudtuglen ikke ligger på den lade side, men dermed gennemgik / gennemgår en fin udvikling, i takt med hvad der sker på forskningsområdet.
I modsat til Jer politikker, som åbenlyst ikke tager note af forskningen.

Selvom I venter med, at lukke Krudtuglen og de øvrige fritidshjem på Islandsbrygge til den nye skole står færdig, mener jeg forsat at, 300 børn, er alt for mange, at stuve sammen.
Små børn høre, set fra min kontekst hjemme, i mindre miljøer og små børn, er forsat små når de er 9-10 år. Jeg læser og høre politikker sige, at børn på 5-6 år sagtens kan begå sig i store enheder og undre mig over sådan udtagelser, da jeg ikke mener at det burde være nødvendigt i et velfærdssamfund som vores.
Derudover er det åbenlyst, at det kun økonomisk tænkning og Excel ark der tæller for Jer politikker, en trist udvikling.

Der er ingen faglige, pædagogiske argumenter, der taler for at lukke Krudtuglens fritidshjem. Derimod er der fagfolk og forskningsprojekter, der dokumenterer, at mega-institutioner skader børnene.
Så lyt dog til faggrupperne – eller tag en beslutning om ikke at overføre flere forskningsmidler til denne form for forskning, hvis I alligevel ikke vil benytte Jer af Deres viden.

Jeg vil klart anbefale, at Krudtuglen forbliver Krudtuglen og intet andet. Lad vær med at ødelægge noget der er godt, da der er dårlige institutioner nok i København.

Få nyt om høringer

Abonnér