Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 23. april 2015
Svarnummer:
133

Indsendt af

Paola Edwards

Virksomhed / organisation

forældre

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Fritidshjemmet Marengovej bør ikke nedlægges og slås sammen med Fritidshjemmet på Kaldæavej.

- for det første er det ikke fysisk muligt at samle alle børn på Kaldæavej på forsvarligvis. De mange børn på en begrænset plads (som ikke kan udvides pga frednning af bygningen) gør at de fysiske rammer vil blive forringet for alle børn.

-Marengo et et godt alternativ til de børn som er mere følsomme og har brug for mere nærvær end hvad kan være muligt i et "mega-fritidshjem"

-Som forældre vil jeg være meget ked af af at have mit barn et sted med så mange børn, hvor mit barn vil være mere et af mange.

- der har været hændelser, hvor jeg har haft behov for et tættere samarbejde med fritidshjemmet ned normalt, og hvor det har været vigtigt for mit barn at føle at der er er voksen han kan betro sig til og føle nærvær og omsorg. Dette nærvær er naturligvis nemmer at opbygge med en mindre insitution.

- den daglige gårtur fra skolen til fritidshjemmet har på intet tidspunkt været et problem. ud over firsk luft har mit barn lært at færdes i trafikken, efter at have blevet fulgt af pædagoger i 2 år.

- Marengovej er et meget velfungerende fritidshjem, med gode fysiske rammer, åbne værksteder og dedikerede pædagoger.

Få nyt om høringer

Abonnér