Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
922

Indsendt af

Mette Marianne Henriksen

Postnr.

1663

By

copenhagen v

Høringssvar

Jeg har et barn på Garvergårdens Fritidshjem på Vesterbro og har haft et til på fritidshjemmet, som nu går på Vesterbro Ungdomsgård.
Vi er utrolig glade for stedet. Vi synes, det har en perfekt størrelse og den store legeplads gør, at børnene kan blive stimuleret til lidt af hvert.
Værkstedet, Legorummet, hyggehjørnet, puderummet; der er mange dejlige steder for børnene, og antallet af børn og pædagoger gør, at der aldrig er for uroligt og stressende for børnene.
Min pige på snart 9 går i en stor klasse. De er 28 elever, og det er mange. Hun har derfor tit behov for at kunne slappe af og få lidt ro på Fritidshjemmet.
De voksne har altid tid til en snak og kender hvert barn endnu bedre en lærerne på skolen.
Det er tit på fritidshjemmet, at dagens konflikter bliver løst, fordi de voksne har tid og overskud.
Jeg forestiller mig, at med et fritidshjem på flere hundrede børn, kan både udeplads og indeplads blive et problem både for de stille og de aktive børn.
Jeg forestiller mig også, at pædagogerne kan miste overblik og det nære forhold til deres ledelse og børnene, som netop er så vigtig for deres og børnenes trivsel.
Min store pige på 11 er meget følsom overfor larm og konflikter og tager alt ind uden filter, For hende ville det have været fatalt at blive anbragt på et for stort fritidshjem!
Jeg håber, at I vil høre på alle os forældre!

Mvh
Mette,
mor til Vera Carlsen, 2.D på Tove Ditlevsen Skole

Få nyt om høringer

Abonnér