Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
1005

Indsendt af

Majbritt Framke

Virksomhed / organisation

Smørblomsten

Postnr.

2700

By

Brønshøj / Husum

Høringssvar

Kære politikere
Jeg er mor til en pige i 2. klasse.
Efterhånden kan jeg ikke lade være med at tænke sådan: - at heldigvis har hun kun et år tilbage i frit, for med alt det kaos og utryghed I byder i fremtiden, er det godt hun ikke skal gå der særlig meget længere. Og sådan skal det da ikke være!!! De 4 år i fritter skulle gerne være 4 trygge år med med nærvær i en lille institution og god kontakt til få voksne som kender alle børnene.
Det er glædeligt at Smørblomsten får lov til at blive på matriklen, fremtiden bekymrer alligevel ift fællesstyre. Hvor meget får Smørblomsten - og de andre fritidshjem - selv lov at bestemme?

Jeg synes også at al denne sammenlægning endnu engang skaber kaos i hverdagen, som lige siden skolestart efter sommerferien har været kaotisk pga skolereformen. Der er ikke særlig god trivsel i skoletiden - og snart måske heller ikke efter skoletid.
Kan I nu ikke snart lade både skole og fritidshjem få den ro og kontinuitet der skal til for at få glade og trygge børn. Bevar de små fritidshjem og lad børnene forblive i deres trygge miljøer.

Ungdomshuset som Smørblomsten er en del af, rummer et unikt pædagogisk miljø. Der er skabt et fællesskab i huset med kombinationsstillinger børnehave/frit og frit/klub, således at huset rummer tilbud for børn og unge i alderen 0-18.

Jeg håber I lytter og hører hvad vi siger, os der ser børnene hver dag og mærker hvordan de har det - nemlig os forældre og pædagogerne.

Mvh Majbritt, mor til pige i 2. klasse.

Få nyt om høringer

Abonnér