Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
976

Indsendt af

Maja Stubbe Gelineck

Virksomhed / organisation

Smørblomsten

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Tak for at I lyttede i første runde! (i nogen grad)
Det giver os forældre tro på, at I rent faktisk vil det bedste for vores børn. Nu er det tid til at lytte igen.

Det er tydeligt fra alle de mange høringssvar, at alle forældre gerne vil bevare deres fritidshjem, som de kender i dag. I bund og grund handler det vel om prioritering. Så hvad skal vi prioritere?! Økonomi og stordriftsfordele eller nærhed og små institutioner - Er det valget?

Det der er vigtigt for os er:
- Tryghed
- Nærhed
- Nærvær og respekt for og fra hver enkelt barn
- Alle børn kender alle pædagoger og omvendt
- Alle pædagoger kender alle forældre, og alle forældre er trygge ved alle voksne
- Smørblomstens daglige “hygge tid” som ikke koster noget, men hvor man uden at blive forstyrret snakker, læser, fortæller om stort og småt, og alle bliver hørt.
- Synlig og nærværende ledelse, hvor vi føler at vores børn er i trygge hænder. (det betyder så utrolig meget at lederen er tilstede og deltager i hverdagen)
- Et trygt forløb fra vuggestue -> børnehave -> fritidshjem -> klub, hvor pædagoger arbejder på tværs af tilbud (alle kender alle princippet).
- Understøttelse af de små lokalområder (vi forstår ikke hvordan I kan vælge at nedlægge Voldparken – det giver INGEN mening)

Alt andet lige, så vil ovenstående blive sat på spil ved stordrifts-tankegangen.

Vi kan se på høringssvarene, at alle de andre forældre er lige så glade for deres fritidshjem som vi er for Smørblomsten. Og i bund og grund er vi ikke nervøse for, hvordan vores børn ville klare det, hvis de i stedet for skulle gå på Trommen eller Stafetten eller Voldparkens fritidshjem.

Det vi er nervøse for er, at de alle sammen skal gå på ét stort fritidshjem!

Hvis det hele bunder i, hvad der er penge til, så er vores prioritering er klar: Sælg legetøjet og drop de eksotiske aktiviteter, hvis det betyder, at der er råd til mange små matrikler! De er jo børn, og de har fantasi nok til at skabe noget fantastisk, hvis de er trygge og er sammen med fantastiske, nærværende, tillidsfulde voksne hver dag!

Mange håbefulde hilsner
Steven og Maja Gelineck

Få nyt om høringer

Abonnér