Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
939

Indsendt af

Løkke Christensen

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Min datter går i 2 klasse på Skolen på Islands Brygge og går på fritidshjemmet Skibet. Vi har tidligere haft vores pige på 11 år på Skibet.
Vi kan tydelig mærke forskel fra da hun startede på Skibet i 0 klasse og til nu hvor vores anden datter går i 2 klasse.
I løbet af årene har vi oplevet at de nære og ekstra ting i hverdagen er blevet mindre.

Børnemøder hvor børnene blev taget alvorlig af de voksne er blevet sløjfet, de fælles populære fødselsdagsture ud af huset er sløjfet, deres primære stuer som gav en god tryghed for børnene, et sted at høre til med faste voksne, er sløjfet. I starten var der hyggelige julearrangementer, nu bliver de omdelt i årgange, da der simpelthen ikke fysisk er plads til alle børn og forældre.
Personalet har endvidere givet udtryk for, at de ikke kan nå igennem alle børn, når de eks. laver kreative ting og det er ikke særlig tilfredsstillende for hverken børn eller voksne. Når vores datter bliver helt stresset over, at skulle huske at lave sin kreative ting færdig, en bestemt dag, da det ellers er for sent. Da der står 100 andre børn og venter.

Hvordan er det at navigere i en hverdag med 600 andre børn. Vores datter er en følsom pige og vi mærker tydeligt, når der har været larm og uro omkring hende en hel dag. Hun og kammeraterne søger bevidst hen til det mindste lokale på fritten for at få ro og fred.

Kære politikere er det hvad vi skal byde vores børn anno 2015.. en stresset hverdag uden den store nærhed fra voksne, hvor forældre ikke kan vælge fritidshjem ud fra omsorg for vores børn.

Lad ikke disse storbørns institutioner være kimen til stress allerede fra barnsben.

mvh

Løkke Christensen

Få nyt om høringer

Abonnér