Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 25. marts 2015
Svarnummer:
12

Indsendt af

Katrine Houmøller

Virksomhed / organisation

Krudtuglen

Postnr.

2300

By

kbh s

Høringssvar

Jeg skrev sidst og gør det igen, men jeg orker det næsten ikke. Der er meget at sætte sig ind i og det virker unægtelig meget som om I ikke hører på nogle af de svar, der kom til høring sidst. Når man som jeg har 2 små børn, ja så er der måske ikke så meget overskud i hverdagen og måske er det det, I kalkulerer med, når I vælger at ignorere os forældre.

Men nu gør jeg det så alligevel – bruger mig tid – og håber at det denne gang vil nytte.

De forældre, der bekymrer sig og gerne vil høres her, det er jo de samme mennesker, som bor og betaler skat i Københavns Kommune. Ja det er sådan set bla også os, der stemmer på jer. Gennem de seneste år er det blevet tiltagende mere almindeligt at vi bliver boende i Hovedstaden også når vi får små børn. At vi vælger byen og ikke alle flytter til forstaden og bosætter os i et hus. Jeg er sikker på, at Københavns Kommune er glad for, at så mange familier bliver og bidrager med børn, liv, tid, forbrug og skattekroner.
Så vidt jeg ved, har København også en ret god økonomi.
Det er mig derfor en gåde, hvorfor man (efter min mening) nu er godt i gang med at gøre børnefamiliernes vilkår for pasning så meget ringere end de er i dag???

Vi har indtil videre valgt at blive på Bryggen og vi er rigtig glade for at bo her. Vi troede, at vi med valget af Krudtuglen som institution til vores 2 børn kunne tilbyde dem et sted at høre til frem til de fylder 10 år. Vi troede at vi kunne tilbyde vores børn at følges af under samme tag i hele 6 år. Det kan vi så måske ikke alligevel!!!

Min datter fik første plads da hun var 2 år og 2 måneder. Min søn er nu 9 måneder og det ser ud til, at vi også må væbne os med tålmod hvad angår ham. Men vi har gjort det med glæde, da vi kan se mange fordele ved at have vores børn i Krudtuglen. Et mindre sted, hvor der er plads til børn i alderen 1 – 10 år. Hvor man ikke kun har glæde af at følges med sine søskende, men også med sine venner og de voksne som man lærer at kende som lille.

Det gør mig ked, trist, harm og gal, at vi en et land som Danmark og et ny som København ikke mener at kunne stille med et bedre tilbud til vores børn. Det er bare ikke ok!!!!

Jeg har ikke en færdig løsning til Jer politikere, men jeg vil foreslå at I starter med at sætte jer ind i den forskning, der er blevet præsenteret undervejs i denne debat. Så vidt jeg har kunne konstatere, så er der kun data, som taler imod store enheder og ingen der taler for.

Med venlig hilsen Katrine Houmøller

Få nyt om høringer

Abonnér