Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
974

Indsendt af

Karina Leth

Postnr.

2720

By

Vanløse

Høringssvar

Skolebestyrelsen på Vanløse skole har i en mail til forældrene, skrevet at de godt ved alle ikke er enige med dem i deres indstilling, men det handler om at se helheden frem for sit eget barn.

Så politikere hvis i tror jeg kun kæmper for mit eget barn - ikke kan se ud over min egen næsetip og hvordan det ellers kan formuleres - så tro om.

Jeg har en ideologi omkring hvordan København skal behandle sine mindste borgere. Som menneske, som pædagog, som mor - som mig -hele mig.

Glem alt om stort er godt. I taber så mange børn på gulvet. Hvis vi skal kunne inkludere børn med særlige behov, rumme børn der er sensitive og favne mangfoldighed mellem kulturer, så skal børn have plads ro og nærvær. Ægte nærvær.

Ja skolereformen gør det svært for økonomien på fritidshjemmene -men det er nu investeringen i vores børns vigtigeste udviklingsår skal falde. Ikke når de er tabt, skal afsone, afvænnes, rettes ind mv fordi de ikke er blevet forstået og hørt.

København er snart ikke længere en kommune for børn og deres familier. Tænk jer om. I er ved at rive et af de vigtigeste sikkerhedsnet ned

Få nyt om høringer

Abonnér