Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
1003

Indsendt af

Helle Helweg Poulsen

Virksomhed / organisation

Garvergården

Postnr.

1617

By

København V

Høringssvar

Kære Forvaltning og Politikere,

Situationen på Tove Ditlevsen Skole er meget specielt - ifølge Forvaltningen selv er den faktisk uden sidestykke: Ud af 448 eksisterene Frit-pladser ligger kun de 100 i dag inden for Forvaltningens ønskede 300-meter grænse. De øvrige 338 ligger på fritidshjemmene Garvergården. Saxogården og Vestervang, som alle ligger 700-800 meter væk.

Og det giver rigtig god mening at lade disse 3 fritidshjem blive hvor de er - for tag lige et kig på skoledistriktets udformning. Det er en laaang rektangel, hvor TDS ligger helt oppe i den nordlige ende. Her bor selvfølgelig nogle få af børnene - dejligt for dem! Men vores andres børn må dagligt passere forbi 1 eller 2 andre kommuneskoler på deres vej til TDS.

Vi har derfor bevidst prioriteret et fritidshjem til vores 2 skolebørn (nu i 0. og 3. klasse), som ligger tæt på vores bopæl, når nu skolen ligger langt væk. Og ja, vi prøvede at få vores børn på en af de "nærmere" skoler, men blev afvist pga. at der ikke var plads til os fra nabodistriktet.

Derfor: Bevar Garvergården, Saxogården og Vestervang - det er en stor hjælp i hverdagen, at vores børn er i nærmiljøet! Det er rigeligt at vi hver morgen skal "pendle" fra den ene ende af Vesterbro til den anden!

Med venlig hilsen
Helle Helweg Poulsen
Mor til Sofie 3.D og Ida 0.D i Garvergårdens fritidshjem

Få nyt om høringer

Abonnér