Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
910

Indsendt af

Helle Helweg Poulsen

Virksomhed / organisation

Lyt nu hvad vi siger fra alle bydele!

Postnr.

1617

By

København V

Høringssvar

Kære politikere i Børne- og Ungdomsudvalget
Kære Børne- og Ungdomsforvaltning

Jeg håber, at I er bevidste om den enorme mængde af høringssvar der strømmer ind ifm. Fremtidens Fritidstilbud. Jeg håber I er klar over, at de mange bekymrede røster IKKE er et udtryk for forkælet piveri - men derimod et udtryk for, at I med dette reform-forslag i dén grad er ude af trit med os, som har valgt jer. Vi havde tillid til, at I repræsenterede os...det er I desværre tæt på at bevise, at I ikke gør. Men I kan nå det endnu.

Og det vil være uanstændigt ikke at lytte! Prøv at høre, hvad menneskerne bag de mange høringssvar siger: De fortæller jer om byens mange unikke og højt skattede, små og mellemstore fritidshjem. De fortæller jer, at det går alt for hurtigt. De fortæller jer, at vores børn og de dygtige voksne omkring dem er stadig i gang med at kapere skolereformen. De fortæller jer, at det er ALT for tidligt, at I vil lave reformer på fritidsområdet. Vent, vent, vent - ting tager tid! Det eneste der går hurtigt er at tabe børn på gulvet! Og det er dét, som I er ved at gøre lige nu.

Derfor: Stands fritidsreformen - I kan stadig nå det. INGEN vil synes dårligt om jer - tværtimod vil I give jeres vælgere et klart signal om, at I lyttede, da vi kom med alle vores mange nødråb!

Vi er dybt frustrerede. Vi er fortvivlede. Vi er grædefærdige. Vi har ikke lyst til at sende vores børn i privatskole - men det er reelt det eneste alternativ vi har. Men selv privatskolerne er nu fyldt op...med børn fra de familier, som gav op før os andre, da vi blev og kæmpede videre. Lad ikke vores kamp være forgæves. Jeg beder jer af hele mit hjerte og hjerne - stop Fremtidens Fritidsreform og bevar de små og mindre fritidshjem til vores 0.- 3. klasses børn!

Tak fordi I (forhåbentlig) lyttede.

Dette høringssvar dedikerer jeg til alle de mange børnefamilier, som faktisk gerne ville sende et personligt høringssvar til jer - men som ikke fik det gjort pga. travlhed, manglende nattesøvn, dagligdagens hektik eller manglende ressourcer. Tro endelig ikke, at "den der tier, samtykker".

På vegne af alle bekymrede forældre i hele København, som har børn der ikke vil kunne magte at gå på et kæmpe-fritidshjem.

De bedste hilsener

Helle Helweg Poulsen
Mor til Sofie og Ida på Vesterbro, Garvergården (0-10 års integreret institution med fritidshjem)

Få nyt om høringer

Abonnér