Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
989

Indsendt af

Flemming Kongsfelt

Virksomhed / organisation

Bestyrelsen i Stafetten ved Husum Skole

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Til
Kultur og fritids borgmester Pia Allerslev (V) og
Børne- og Ungdomsudvalget

Høringssvar fra Forældrebestyrelsen Stafetten ved Husum Skole

Vi er glade for at høre, at I anbefaler at bevare alle 3 nuværende fritidshjemsmatrikler med organisering som selvejende med ledelse på Stafetten.

Dette giver stor mangfoldighed og mulighed for at tilgodese det enkelte barns behov, da alle tre fritidshjem er unikke på hver deres måde.

Vi er dog meget bekymret for tilbuddet til klubbørn, hvis de nuværende 110 klubpladser som Stafetten har, bliver nedlagt/flyttet til andre klubber i området.

Det eneste reelle tilbud til klubbørn fra Husum skole foruden Klubben i Stafetten er Smørhullet. Vi ser det ikke som et værdigt tilbud til vores børn, at så mange børn skal være samlet hver dag i Smørhullet. Vi ser ikke andre klubtilbud som et reelt tilbud til børn på Husum skole, da børnene så skal langt væk fra skolen for at gå i klub, og samtidigt krydses flere stærkt befærdede veje.

Stafettens klub er i dag et sted, hvor børn føler sig trygge, og hvor der er masser af nærvær og kontakt med de voksne i klubben, dette er noget vi meget gerne ser fortsætte i fremtiden.

Vi vil gerne anbefale at de nuværende 110 klub pladser som Stafetten har, bliver på Stafettens matrikel og kommer til at fungere som selvstændig enhed under det nye fritidscenter Brønshøj-Husum. Vi frygter at mange børn og forældre vil fravælge klubtilbud, hvis det forudsætter lang og trafikeret transport for at komme i klub.

Stafettens unikke sammensætning hvor børnene følges helt fra børnehave til klub fungerer rigtigt godt og giver en institution med mange trygge børn, som møder de samme ansigter hver dag, og et engageret personale, som trives og lever for deres arbejde.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Stafetten.

Få nyt om høringer

Abonnér