Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
959

Indsendt af

Dave Tuladhar Holmfred

Virksomhed / organisation

Bryggehuset

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Bryggehuset har givet mine piger et trygt og dejligt sted at være. Det har været et godt alternativ til et stort fritidshjem, hvor alle kan blive hørt og set. Roen og det daglige hensyn til hvert barn har været med til at styrke vores børn personlighed. Pga fritidsklubbens størrelse og rammer har det været perfekt ift. konflikter og andre tvister. Personalet har været gode til at spotte det med det samme og agere på div. konfrontationer. Igen har dette været med til at skabe den ro, hygge og respekt mellem børnene som jeg tror er unik ved mindre fritidshjem.

Tanken om der skal samles 500 børn i et fritidstilbud stritter imod det, jeg har set og oplevet hos Bryggehuset. Jeg tror vitterligt ikke, at det er i alles børns tarv.

Jeg håber man giver sig mere tid og omtanke, før man træffer så vigtig et valg omkring nedlæggelsen af de små frittidshjem. For børn er det et fristed og helle, hvor de slapper af efter en lang dag i skolen. Hvis vi skal skabe nogle dygtige og kreative børn for fremtiden, så lad os da skabe et godt fundament i stedet forhastede beslutninger.

Få nyt om høringer

Abonnér