Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
913

Indsendt af

Danni

Virksomhed / organisation

Krudtuglen

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

At I tager forældrenes frie valg, når børnene når skolealderen er uacceptabelt og som borger i København vil jeg ikke finde mig deri.

Det strider simpelthen mod al sund fornuft at nedlægge Krudtuglens fritidshjem og dermed intentionen om, at søskende kan gå i samme institution fra de er 0 – 10 år.

Jeg har et barn som går i Krudtuglens fritidshjem og et barn som står på ventelisten til Krudtuglens vuggestue. Vi har valgt Krudtuglen først og fremmest fordi rygtet, fortalte, at det var en helt fantastisk institution med mangeårige traditioner, en stabil medarbejdergruppe med forskellige kompetencer og livssyn og på dette grundlag evnede, at rumme enhver familie.

Vi fik en plads til vores barn og fandt hurtigt ud af, at rygtet, talte sandt. Hurtigt følte, både os som forældre - og vores barns os hjemme og vi blev alle set og hørt. Selv vores noget, set i bagspejlet, urimelige krav blev tilgodeset.

Hvis Krudtuglens fritidshjem nedlægges, skal bror og søster altså skilles fra hinanden. Min søn skal i en institution med over 500 børn, og jeg kan intet stille op hvis han mistrives. Det er jo helt skørt.

Vent med at træffe en beslutning til den nye skole er klar.
Men min klare anbefaling er, at i bevare Krudtuglen som den nu og langt ud i fremtiden.
Bevar Krudtuglen. Bevar de små institutioner. Og bevar vores frie valg.

Få nyt om høringer

Abonnér