Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
893

Indsendt af

christina hansen

Virksomhed / organisation

pingvinen

Postnr.

2300

By

kbh s

Høringssvar

Jeg syntes at en omstrukturing af fritidsordninger så vidt muligt bør undgås.
Hvorfor ikke lytte til de pædagogiske og psykologiske udtalelser istedet for at trumpfe regerings forslag i gennem der ikke fungere i praksis og rammer vores børn og vores fremtid. Hertil kan man stille spørgsmålet hvad er det for et samfund vi ønsker at skabe ?

pingvinen er instition med tryghed og nærhed i hverdagen. Der er et godt forælder samarbejde der både knytter børn og forældre på kryds og tværs af kulturelle og sociale forskelle. Pingvinen tager mange gode intiativer i form af støtteforeningen, banko, fredagscafe, pingvinløb, hvor overskudet går til den årlige koloni, hvor alle børn deltager hvad enten de kommer fra ressourcestærke eller-svage familier, alle inkluderes.
De nye reformer og om struktureringer vil skabe et større skel og klassedeling i samfundet og familier der er hårdt sat vil reproducere den sociale arv, da børnene ikke oplever støtte og inklusion fra andre "lag" idet de er hevet ud af folkeskolen og bliver sat i privatskole og fritidsordning. Jeg opfordre stærkt til at man lytter til fagpersoners udtalelser og tager dem alvorligt, idet det omhandler vores kære børn og set i større perspektiv vores samfund fremtid.

Vi ønsker at vores "pingvin" forbliver som den er nu, så vi ikke skal være prøveklud for endnu et regeringstiltag, hvor man ikke aner hvad konsekvensen er på længere sigt. vi ønsker mangfoldighed og plads til forskellighed.

Få nyt om høringer

Abonnér