Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
971

Indsendt af

Charlotte Egebo

Virksomhed / organisation

Mor til børn i Murergården

Postnr.

2200

By

København N

Høringssvar

Kære politikere i BUU

Det er med stor glæde og lettelse, at jeg kan se, at I har valgt stadig at lade Murergården være en del af fritidstilbuddene omkring Blågård Skole.

Fritidshjemmet og specielt klubben er meget populære og tiltrækker mange flere børn end man kan optage. Institutionen gør et KÆMPE stykke socialt-pædagogisk arbejde og inkluderer rigtig mange af områdets børn - også dem, som ikke har de nemmeste betingelser. Murergården er den eneste institution i skoledistriktet, som har basispladser (til vuggestue-og børnehavebørn med særlige behov). Disse børn, deres familier og deres udfordringer er altså kendte, også når de kommer på fritidshjemmet og i klubben. Dette gør en tidlig indsats mulig – og sikrer kontinuiteten i indsatsen. Og det er der brug for i vores bydel. 
Endvidere er institutionen et meget vigtigt led i fødekæden til den lokale folkeskole.

Fordi institutionen er integreret 0-14 år skaber den en unik sammenhæng i børnenes liv.

Som jeg ser det, er det eneste rigtige (når man vil bevare det unikke i Murergården) at fastholde princippet om organisering i klynger 0-18 år.
Samtidig mener jeg, at det er yderst vigtigt, at der er én pædagogisk leder til én integreret institution – alternativet kunne blive noget ledelsesmæssigt rod!

Med venlig hilsen
Charlotte Egebo

Få nyt om høringer

Abonnér