Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
936

Indsendt af

Børnehuset Vor Frue

Postnr.

1453

By

København

Høringssvar

Jeg er mor til to børn i fritidshjemmet Børnehuset vor Frue. Det var en fantastisk overgang til skolestart, at han kunne blive ved med at gå det samme sted efter skole, hos trygge voksne, der kendte ham og vidste hvordan de bedst kunne hjælpe ham med overgangen. Han kunne også fortsætte med at besøge sine venner i børnehaven. Han er meget omsorgsfuld og nyder at lege med og tage sig af de mindre børn.

Trygheden, omsorgen og forståelsen for forskellige aldersgrupper, som børnene opnår, er et kæmpe plus ved at have en institution, der aldersintegrerer børnehave og fritidshjem.

Vores børns venner i andre skoler i indre by bliver fragtet rundt i bus - først til ét morgenfritidshjem, så til et andet børne-depot om eftermiddagen, hvor de knapt nok når at komme i gang med leg, før de skal hentes igen. Det er ren børne-opbevaring. Pædagogisk og menneskeligt giver den struktur absolut ingen mening.

Derfor - bliver Vor Frue fritidshjem nedlagt, tager vi begge vores børn helt ud af kbh kommunes fritidstilbud. For i så fald er fritidstilbuddet værre end at være alene hjemme et par timer om eftermiddagen.

Få nyt om høringer

Abonnér