Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
1001

Indsendt af

Birgitte Kristiansen

Postnr.

1721

By

København V.

Høringssvar

Jeg er mor til en dreng, som går på det fantastiske fritidshjem Vestervang. Han har siden sin start på fritidshjemmet udviklet sig i hvad der for ham og mig har været trygge og overskuelige rammer. Dette havde helt sikkert ikke været tilfældet, hvis han var endt i en kæmpe KKFO. Han er typen, som så mange andre børn, der trives bedre og har lettere ved at skaber nære relationer i et miljø, hvor der er plads til at blive set og hørt og man ikke bare en der bliver glemt i kæmpemængden.

Jeg støtter op omkring at Vestervang fritidshjem ønsker at være den 1:1 selvejende fritidsinstitution, der er tilknyttet Tove Ditlevsens Skole.

De fysiske rammer på Vestervang, de varierede tilbud og forankringen i lokalmiljøet samt et yderst kompetent personale, gør Vestervang til den bedste fritidsinstitution, jeg kunne ønske for mit barn.

Jeg håber, at politikerne lytter til hvad forældre og fritidsinstitutioner/pædagoger har at sige, da det trods alt er dem, der har med børnene og børnenes trivsel at gøre på det daglige plan.

Jeg håber, at der bliver lyttet og taget højde for alle børns behov og at der ikke bare fokuseres på besparelser.

Få nyt om høringer

Abonnér