Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
883

Indsendt af

Arne Almind Mortensen

Postnr.

1264

By

København K

Høringssvar

Kære Udvalg og politikere

Jeg er meget ærgerlig over at kunne læse, at I overvejer at lukke institutionen Dronen.

Som forældre til en pige i Sølvgade Skole tilvalgte vi netop Dronen pga. de meget fine inde- og udefaciliteter. Her er dejligt med plads, og der er gode kreative værksteder med alle mulige aktiviteter

Hvis I ikke har besøgt Dronen fornylig, så tag et smut forbi og oplev den fantastiske stemning og glæde hos både børn og voksne. Jeg har aldrig oplevet slåskampe, skænderier el. lign. blandt børnene. Det tilskriver jeg især de gode og rumlige faciliteter. Der er plads til alle og til alles forskellige interesser og ønsker til aktiviteter.

Der er sikkert kamp om hver budgetkrone. Men som forældre vil jeg blive meget ked af, hvis I trods alle høringssvar vælger at lukke et fantastisk sted som Dronen. Her trives både børn og pædagoger. Det er jeg ikke sikker på vil være tilfældet i et fritidstilbud med dårligere fysiske rammer, mindre plads pr. barn og færre aktivitetstilbud.

Med al risiko for at træde andre forældre over tæerne, bidrager jeg gerne med lidt ekstra kroner til budgettet for at vi kan beholde Dronen. Jeg ved, at andre forældre tænker ligeså - og det er vel et stærkt signal til jer om, hvor god Dronen er.

Venlig hilsen

Arne Mortensen

Få nyt om høringer

Abonnér