Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
944

Indsendt af

Anne Bøgh

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Kære politikere.

Lad nu fritidshjemmene i Københavns Kommune være for en stund. I det mindste indtil folkeskolereformen er godt indarbejdet i skolen. Der sker stadig masser af forandringer i skolehverdagen og her er fritidshjemmene en tryg base, med traditioner, rutiner og muligheder for mange former for læring - og pædagoger, der formår at få det bedste ud af de timer de har børnene. Det er her jeg oplever mit barn blomstre og rigtig blive hørt, det er her hun får afløb for sin trang til at arbejde kreativt og her hun møder dedikerede voksne, der KAN noget og gerne vil børnene. Det er også her hun lærer fra større børn fordi de voksne er rigtig gode til at blande børnene og opfordre de store til at hjælpe de små - noget alle parter nyder godt af.

Det handler om at det er et fantastisk fritidshjem men også om at jeg som forælder pt ikke er imponeret over 0.klasse, det virker som om strukturen burde gentænkes. De samme 2 pædagoger hver dag, giver ikke meget variation i læringsmåde eller miljø. - så mit ønske er at i får skolen ordentligt i gang inden i omstrukturerer fritidstilbuddene. 0.klasse årgang 2014 er allerede prøveklud for et stort omorganiserings-projekt!

Men allermest så jeg at i som politikere lyttede til fagkundskaben, der jo netop ikke anbefaler de store institutioner. Så nej tak til kæmpeinstitutioner med mange hundrede børn på samme alder - der går alt for mange nuancer af et børneliv tabt på den måde...

Bedste hilsner

Få nyt om høringer

Abonnér