Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
985

Indsendt af

Alima Adou

Postnr.

1370

By

Kbh. K

Høringssvar

Jeg er forælder til en pige, som elsker at gå på Sølvgades Skole og fritidshjemmet Dronen.

Jeg er stærkt utilfreds med forvaltningens forslag til fremtidens fritidstilbud.

Dronen er et fantastisk sted med et yderst kompetent personale med trygge rammer og gode faciliteter, hvor børnene kan udfolde sig kreativt og fysisk, samt et dejligt udeareal.
Børnene stortrives, alle ved hvem hinanden er - både voksne og børn.
Lige nu er der en god overgang fra fritidshjem til klub. Fritidshjemsbørnene kender klubben,har mødt de voksne før og føler sig trygge med at skulle fortsætte i klub. Der er et godt samarbejde mellem fritidshjemmet og klubben.

Så hvorfor ændre på noget så velfungerende som fritidshjemmet Dronen???

Forslaget vil få fatale konsekvenser for mange familier. Vejen til Klerkegade/Adelgade er lang og trafikeret, når man bor i Nørrevold distriktet, hvilket stort set alle børnene på fritidshjemmet Dronen gør. En flytning fra lokalområdet vil for de fleste familier betyde, at mange ikke vil kunne nå at hente børn til en respektabel tid.

Vi håber virkelig på at forslaget bliver trukket tilbage. Alt for mange familier vil blive negativt berørt, hvis alt skal rykkes væk fra lokalområdet - både skole og fritidshjem.

Hvis denne spareplan bliver gennemført, overvejer vi mere og mere at flytte vores barn til et privat skole/fritidstilbud i vores lokalområde, da ALT hele tiden bliver forringet!

Med venlig hilsen
Alima Adou

Få nyt om høringer

Abonnér