Oprettet: 28. juni 2024
Svarnummer:
8

Indsendt af

Cille Blak

Postnr.

2720

By

Vanløse

Høringssvar

I tillæg til mit høringssvar om biodiversitet, vil jeg opfordre til, at fristen for denne høring forlænges, f.eks. med 1-2 måneder (juni er altid en travl måned) og at der samtidig laves tiltag for at synliggøre høringen. Begrundelserne for denne opfordring er: 

  • Det lille antal høringssvar. Jeg oplever det som problematisk, at der er så få. Især når man sammenholder projektets størrelse og tidsmæssige udbredelse med påvirkning af både naturen og de tusindvis af brugere af Damhusengen.
  • Manglende høringssvar fra flere parter, som man naturligt kunne forvente at høre deres bidrag. Herunder Vanløse Lokaludvalg, samt personale/forældre til børn i Vanløse Børnegård, en vuggestue/børnehave med over 100 børn, der ligger indenfor 50 meter af den forventede byggeplads ved Vanløse Byvej (støj, vibrationer og tung trafik).

 

Af tiltag for at synliggøre høringen, vil jeg forstå at der opsættes plakater, der informerer om høringen, ved de berørte områder, samt at de vigtigste interessenter kontaktes aktivt. Således bliver høringen synlig for dem, der vil blive påvirket af projektet. Dertil kunne projektet rette henvendelse til centrale organisationer og lignende for at få deres input med.