Høringssvar vedrørende Parkeringszone Bispebjerg

Oprettet: 14. juni 2024
Svarnummer:
27

Indsendt af

Henrik Stefansen

Postnr.

2400

By

København NV

Høringssvar

Jeg er som udgangspunkt ikke imod denne udvidelse af den tidsbegrænset zone, men der skal tilføjes nogle detaljer før den giver mening.

Elbilpladserne på Jacob Lindbergs Vej og Peter Rørdams Vej bør undtages fra denne tidsbegrænsning, eller der bør gives mulighed for elbilejere i nærheden at få beboerlicens. Langt størstedelen af elbilerne der bruger pladserne, kommer fra de områder der støder op til det område, der potentielt tages med i udvidelse af den tidsbegrænsede zone, og det gør pladserne ubrugelige hvis de ikke undtages. Derudover er der lavet 4 ubegrænset elbils pladser, der i øvrigt altid bliver brugt af benzin og dieselbiler, der bliver komplet ubrugelige hvis man kun må holde der i 3 timer.

Det bør gøres muligt for beboerne på Charlotte Muncks Vej, der ligeledes primært er offentlig vej, der ikke har nogle parkeringspladser og derfor er nødsaget til at bruge pladser i den nye zone, at få beboerlicens i den nye zone.

Det ville også være dejligt for hele området hvis man kunne få lov at parkere i det tomme P-hus på Bispebjerg Hospital om natten.