Høringssvar vedrørende Parkeringszone Bispebjerg

Oprettet: 4. juni 2024
Svarnummer:
16

Indsendt af

Martin

Postnr.

2400

By

København NV

Høringssvar

Jeg bor midt i kaoset og hilser parkeringslicens velkommen sålænge den forbliver gratis for dem der bor i området.

Dog eksisterer der nogle konkrete problemer der skal tages hånd om, og som en licens ikke løser.

På Frederiksborgvej, ud for Bispebjerg Kirkegård, er der reserveret en masse parkeringspladser til busser. Det er ENORMT frustrerende at alle de busser skal holde der. Vi MANGLER pladser, og det sidste vi har brug for er flere erhvervskøretøjer.

Jeg forslår at disse pladser flyttes ind på Bispebjerg Kirkegård, rundt om den store røde bygningen lige indenfor hovedindgangen. Der er masser af frie pladser derinde. Busserne kører om morgenen omkring kl. 7-8, og det passer perfekt til når kirkegården lukker op. Kan dette ikke lade sig gøre, må pladserne blot fjernes og så må busserne holde på adresserne hvor busvirksomheden hører til!

Derudover eksisterer der et problem som der ikke er blevet taget hånd om. Efter at kirkegårdens blomstrene kirsebærtræer er blevet til en turistattraktion, vælter det ind med flere hundrede turister i denne periode, og ALLE parkeringspladser omkring Bispebjerg Kirkegård bliver brugt til disse mange besøgende. Når man kommer hjem fra arbejde er det helt umuligt at finde en ledig plads. I denne periode skal der oprettes parkeringspladser INDE på kirkegården, hvis de så gerne vil have alle disse mennesker ind, så må de også håndtere trafikken der følger med. Kan dette ikke lade sig gøre, så luk området af for billister der ikke bor i området i denne periode. Det er blevet helt sindsygt.

På Frederiksborgvej, ud for Bispebjerg Kirkegård, var der som bekendt, for nogle år tilbage, bustrafik på vejen, og der var busstoppesteder på vejen. Da disse busstoppesteder blev fjernet, fik vi omkring 10 ekstra parkeringspladser. Efter vi var begyndt at bruge disse, hjalp det rigtig meget. Men så var der en eller anden der syntes, at parkeringsskiltet der viser, hvorfra man må parkere, skulle rykkes så langt ned af vejen som overhovedet muligt, så samtlige af disse pladser forsvandt. Der kan nu ikke holde nogen, og pladsen er helt ubenyttet som værende "parkering forbudt" på den strækning.

Vi ved alle samme godt at Københavns Kommune tjener mange millioner på parkeringsbøder, men det gør ikke noget hvis man ikke presser citronen mere end man behøver! Vi skal alle sammen være her, og en ting er at give bøder fordi folk holder på fortorvet, men en anden ting er at man målrettet går efter at gøre forholdende så svære, at folk bliver tvunget til at parkere ulovligt - så man kan indkræve flere penge. Kommunen skal huske at den er til for beboerne, IKKE omvendt!