Københavns Kommune logo

Tingbjerg - skure - Naboorientering

Teknik- og Miljøforvaltningen har modtaget ansøgning om tilladelse til at etablere skure til rækkehusene.

Høringsfrist:

29. maj 2024
Indsendt af:
Almen Modstand Kbh Nord
Dato: 29. maj 2024
Svarnummer:
7
Virksomhed / Organisation :
Almen Modstand
By:
Kbh NV
Postnr.:
2400
Vi støtter beboerprotesterne over, at de nye NREP boliger både skal overtage en del af de almene beboeres kældre og samtidig have ekstra skure i et udeareal, der er taget fra beboerne i de almene boliger, hvorved deres frirum i praksis bliver endnu mere begrænset.
Læs høringssvar fra Almen Modstand Kbh Nord
Indsendt af:
Pernille Struck
Dato: 29. maj 2024
Svarnummer:
6
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Os der bor her i Tingbjerg får ikke noget at vide om haveskurer det er kun nogle få der får besked, vi andre bliver ikke hørt det er det der altid sker her ude vi bliver ikke hørt og ingen information bliver givet. 
Læs høringssvar fra Pernille Struck
Indsendt af:
Pia Wiborg
Dato: 29. maj 2024
Svarnummer:
5
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Til Københavns kommune Jeg mener at det er en dårlig Ide, at give NREP lov til at bygge skure i forbindelse med, Private Byggeri i vores fællesgårdrum og Børnenes legepladser. på et Ekstra Ordinært Afd. møde mandag 18/3-2024(Fsb) besluttet Beboerne at de nye Private tilflytter, kunne benytte de Almene Boligers Cykelkældre. Det undre mig derfor også at man nu vil søge om en ekstra tilbygning(skure). Det skal ikke være nogen Hemmelighed, at jeg er imod Byggerierne i de Almenes beboers Fælles gårdrum og legepladser. Jeg har d.21maj 2021 sendt et Høringssvar, svarnummer 36   vedr. lokalplanforslag, legepladser. her har jeg uddybet mine Bekymringer vedr. fortætning af vores legepladser med Private Boliger. I forhold til Børn Trivsel. Så derfor siger jeg NEJ til tilbygning af Private skure. MVH Pia Wiborg 
Læs høringssvar fra Pia Wiborg
Indsendt af:
Jumana
Dato: 28. maj 2024
Svarnummer:
4
Vedhæftede filer: 1
By:
Brønshøj - Tingbjerg
Postnr.:
2700
Til rette vedkommende, Det er mærkværdigt, at private bygherrer kan uden omsvøb ønske at ændre på planerne, som Københavns Kommune allerede tidligere har afvist; delvist pga. krav om ændringer i byggetilladelser da skurene vil have en vis størrelse m.m. - hvor de almene boligorganisationer, ikke kan eller må, uden at der bliver henvist til udviklingsplanen skal ændres, hvilket ikke kan komme på tale. Alt bliver pure afvist, endda afvist uden grundlag og tydeligvis ikke engang gøre sig den ulejlighed at læse/sætte sig ind i, hvad beboerdemokratiet har vedtaget, men afviser blankt med svar, som ikke engang besvarer det adspurgte - som i øvrigt på ingen måder kræver en ændring i udviklingsplanen. Hvorfor er dette høringssvar kun sendt ud til ”naboer”? Hvorfor ikke til alle de almene beboere i de to boligselskaber i Tingbjerg?   Der bygges på nuværende børns legepladser, hvor de må vie for byggematadorerne NREP- de private rækkehuse får deres egen lille private terrasse ud til resterende sørgelige fælles gårdrum – som de private rækkehuse ejere også frit kan benytte, som de lyster. Det handler ikke om de nye beboere, men det makværk, som man med forsæt har besluttet, uden at tænke på, helheden, forskelsbehandlingen og fremtiden.  Er det ikke nok, at NREP nu også har fået de almene boligers cykelkældre til deling? TMF har flere gange ønsket en redegørelse for de almene boligselskaber omkring involvering af beboerne – denne kan TMF ikke have modtaget, da de almene beboere ikke har været eller er involveret i lokalplan processerne.  
Læs høringssvar fra Jumana
Indsendt af:
Jeanette Lüneborg
Dato: 26. maj 2024
Svarnummer:
3
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Ingen borgere i byen har fået noget at vide om dette Det er ikke i orden manikke får noget information om noget herude som beboer. udemokratisk og 
Læs høringssvar fra Jeanette Lüneborg
Indsendt af:
Jeanette lüneborg
Dato: 25. maj 2024
Svarnummer:
2
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Nu stopper det byggeri hen over beboernes hoveder.  kun ganske få har fået nys om hvad der foregåreller skal foregå !!! det er udemokratisk ikke at høre hvad dem der bor her siger !!
Læs høringssvar fra Jeanette lüneborg
Indsendt af:
Metroselskabet I/S
Dato: 14. maj 2024
Svarnummer:
1
Vedhæftede filer: 1
By:
København S
Postnr.:
2300
Att.: Randi Dürr Harpøth Hermed fremsendes Metroselskabets bemærkninger til naboorientering fra lokalplan 609 Tingbjerg.
Læs høringssvar fra Metroselskabet I/S