Københavns Kommune får ny høringsportal
I slutningen af året bliver høringsportalen opdateret og du skal fremover logge på MitID eller med ErhvervsID for at indgive høringssvar.
Abonnerer du på nyhedsbrevet, vil der være en periode, hvor du ikke automatisk får besked om nye høringer. Følg derfor med i aktuelle høringer her på siden.
Høringssvar vedrørende Skitseforslag for Holsteinsgade
Indsendt af
Virksomhed / organisation
Postnr.
By
Høringssvar
uddybende spørgsmål til naboerne lige op af skolen: der er flere tilbagemeldinger om en bekymring for at en forvandling af Holsteinsgade foran skolen bliver det samme som, at der kommer fest fra de unge, hver eneste dag. derfor vil jeg gerne spørge jer, HVORI kommer den bekymring fra? HAR I nogle erfaringer om, at det er den vej det vil gå? ELLER er det en ubegrundet frygt?
bemærk: i dag hænger de "unge" mennesker ud på de tilfældige steder i vores bydel, hvor der nu engang er plads. for eksempel om aftenen er det I vores børnehaver og legepladser, hvor der er "skjul" og "skygge" fra de voksne. det er også i Classens Have, som giver plads i krogene til ungdomsfællesskaber om eftermiddagen (om dagen er det jo proppet med de mindste og mindre børn og elever). Om aftenen, må jeg desværre erkende, er Classens Have også sted for en del hash-handel eller "hash-nydelse" om man vil for unge og lidt ældre. Rosenvænget legeplads er heldigvis også et sted om aftenen for de unge. Nogen gange bliver det lidt for meget en fest, men ikke til dagligt. Og Fælledparken, ja, det er som skrevet i lokalavisen mange gange, et sted for de unge at drikke, og drikke tæt, ligesom det også er en bane for salg af stoffer i stor stil. Men det er heldigvis også meget mere end det. Det er sport, det er fællesskaber, det er leg, og det er et mødested på tværs af skoler og klasser.
pointen er: lad os da meget heller få nogle flere åbne byrum, der inviterer til ophold, og hvor vi kan mødes på tværs af generation, om man er 15, 30, 45 eller 75 år. lad os da være med til at forme vores byrum til åbenhed, imødekommenhed og nærvær, med sport, uden sport, med kaffe, med bøger, med barnevogne, med løbehjul, med petanque, med strikketøj, og med så meget mere... det må da være vejen frem for demokrati og lokaldemokrati, og en måde at bryde en tradition med at vi "lukker os inde" hver for sig.
Hermed en invitation til dialog. Lad os mødes til en kaffe. Kaffedialog i vores naboskab.
Venlige hilsner
Allan