Høringssvar vedrørende Skitseforslag for Valdemarsgade

Oprettet: 10. august 2023
Svarnummer:
23

Indsendt af

Lasse Frank

Virksomhed / organisation

Teatret Zeppelin

Postnr.

1665

By

København V

Høringssvar

Som teater i Valdemarsgade har vi i perioder dagligt op mod 340 gæster, der kommer til og fra teatret. Det vigtigste her er gode fortove, da de fleste er gående, som kommer fra Hovedbanegården e.a.

Som teater har vi dog brug for at kunne køre store kassevogne/små lastbiler helt op til nummer 15 og lade dem bakke ind i vores gård uden problemer. I sjældne tilfælde har vi brug for en stor lastbil, som skal kunne holde midlertidigt ude på gaden foran nummer 15. Dette er en nødvendighed for at drive teater, da indbæring/udbæring af scenografi er en naturlig del af teaterdriften.

Endvidere er der to private parkeringspladser op mod muren til nummer 15, som der skal tages højde for, at det skal være muligt at kunne køre ind til. Der er på forslaget placeret bede og opholdsarealer lige ude foran nummer 15, men her er det vigtigt, at der tages højde for, at en bil uden problemer skal kunne køre med fronten ind og kunne bakke ud igen fra en af disse to pladser på nummer 15's matrikel (lige til højre for hoveddøren ind til nummer 15). Bliver f.eks. bedene for brede, vil det skabe problemer for ind- og udkørsel her.
Jeg har vedhæftet et billede, hvorpå jeg har tegnet ovenstående (dvs. de to private P-pladser tilhørende KFUM i nummer 15, som det skal være muligt at køre ind og ud fra uden problemer, samt den port, hvor det skal kunne være muligt at ind- og udkøre store kassevogne/små lastbiler).

Vi opfordrer vores gæster til ikke at ankomme i bil. Alligevel er manglende parkering noget, som nogen af vores gæster vil anse for værende et problem. Ville det være muligt med et skilt at skabe øget opmærksomhed om mulighederne for parkering i P-huset i Matthæusgade? Eller ville det anses for reklame for en privat virksomhed? Blot en tanke. 

Derudover er der det at sige, at vi hilser den grønne beplantning velkommen og også cykelstien imod ensretningen. Det vil gøre det sikrere for vores gæster at komme til/fra teatret (og for de mange skolebørn lige på den anden side af gaden fra os - privatskolen Børne U.N.I.).

De bedste hilsner
Lasse Frank, 
Adm. leder Teatret Zeppelin