Høringssvar vedrørende Skitseforslag for Valdemarsgade

Oprettet: 28. juli 2023
Svarnummer:
13

Indsendt af

Berit Enggaard Kaae

Virksomhed / organisation

Lægerne på Tredje

Postnr.

1665

By

København V

Høringssvar

Det er en god ting for lokalområdet at det nordlige del af Valdemarsgade nu gøres mere attraktiv og brugbar for beboere og brugere af området og at der kommer en løsning på problemet omkring cyklister der kører mod ensretningen og dermed er til fare for sig selv og andre. Det forslag der ligger til høring vil løse disse problemer. 

Det kan ikke ses af forslaget, at der er taget hensyn til, at der i denne del af Valdemarsgade er 3 lægehuse med i alt 6 læger og dermed en hel del trafik og stort behov for korttidsparkering til dårlige gående borgere i egen bil, men uden handicapparkeringstilladelse. Patienterne kommer til disse klinikker ( i nr. 8 og nr 18) til fods, på cykel og med offentlig trafik, men også i biler og med flex-trafik. Af og til vil det også være nødvendigt med ambulancekørsler. Særligt udfor nr. 8, hvor 5 ud af 6 læger er placeret, er der brug for parkering til flex-trafik og handicapparkering. Der bedes også taget hensyn til udkørsel fra porten til nr. 8 hvor der er en del trafik ud og ind, således at udsynet ikke hindres f.eks. af træer eller plantekummer.  

Der bedes også i udførselsfasen af projektet taget hensyn til, at der vil være behov for at syge og dårligt gående borgere kan komme til og fra lægehusene. 

Det skal understreges, at vi er meget positive over at den nordlige del af Valdemarsgade bliver sat i stand, hvilket er yderst tiltrængt.

Mvh