Høringssvar vedrørende Skitseforslag for Valdemarsgade

Oprettet: 30. juni 2023
Svarnummer:
2

Indsendt af

Serdar Alan Yücel

Virksomhed / organisation

JB food ApS (Burger Palace)

Postnr.

1620

By

København

Høringssvar

Vi er erhvervdrivende på hjørnet af vesterbrogade og valdemarsgade og har ligget her i mere end 43 år. Med den nye skitseforslag vil vi have meget svært med at kunne drive vores forretning her.

Største delen af vores kundebase kommer med bil og har brug for parkeringspladser. Det er i forvejen med trængt med parkeringsplader og ved at sløjfe over halvdelen kan jeg ikke se noget logik i.

Vi er københavns største take away inden for delivery og det kræver at vi har køretøjer til rådighed. Ved forringelse af parkeringspladserne vil vi meget have svært ved at beholde disse køretøjer og dermed vil der være et stort dyk i vores omsætning og et spørgsmål om vores overlevelse.

Vores leverandør har også svært ved at finde parkeringspladser og den nye situationsplan tager ikke højde for erhvervskøretøjer og parkeringspladser til disse. 

Vi er forvejen hårdt ramt da i sin tid fjernede parkeringspladserne på vesterbrogade og nu tænker i at halvere parkeringspladserne på valdemarsgade. Det er nu et spørgsmål om vores forretnings overlevelse. Burger Palace er efterhånden et kendt varetegn på vesterbro og har været her på samme adresse siden 1980.