Oprettet: 18. april 2023
Svarnummer:
49

Indsendt af

Katrine Strodtmann

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Vi har gode venner der bor på Egholmvej 9 og jeg blev dybt rystet over at læse planen for dette område. Når man køber hus i et villakvarter, er det sidste man forventer at blive nabo til, et højt hus med parkering og varelevering som genbo. Det er utrolig provokerende at tilsidesætte og ændre en allerede vedtaget lokalplan, som netop skulle sikre at kvarteret forblev et villakvarter. 

Hvis en villaejer havde søgt om at flytte byggelinjen helt frem til fortovskanten, eller at bebygge villagrunden med op til 120%, var det nok ikke blevet godkendt. Hvordan kan det ske nu ? Det vil give skygge og indbliksgener i de villaer, der nu bliver indeklemte naboer til et alt for højt byggeri. 

Og netop det høje byggeri er også i direkte strid med de tinglyste servitutter, der netop skulle sikre, at villakvarteret skulle forblive et villakvarter. 

Forslaget  virker til at være udarbejdet uden nogen form for tanke på de beboere, der allerede bor i området. Jeg tvivler på, at nogle politikere ville stemme for et tilsvarende forslag i deres eget villakvarter ! 

Ud over at det er totalt respektløst at bygge så højt, at alle naboer bliver fuldstændig klemt inde og kommer til at ligge i skygge døgnet rundt. giver det ingen mening med endnu et discount supermarked i området. Der ligger allerede en Rema og en Netto lige rundt om hjørnet. 

En opgradering af pladen er i den grad berettiget - men hvorfor ikke tænke på at tilføje et lækkert grønt områder med mulighed for biodiversitet og kreativ udfoldelse blandt områdets beboere ? Det ville klæde politikerne at lytte til borgerne og stemme nej til lokalplansforslaget i den form det har nu. Det er simpelthen en ommer !