Oprettet: 15. april 2023
Svarnummer:
34

Indsendt af

Kim Ulrik

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Det er en god idé at modernisere den gamle bussløjfe og selve pladsen, men det er alt for galt at gøre det sådan, som det foreslås.

Byggeriet er for højt. Det burde være max 2 etager og så med tag ovenpå.

Der er alt for få parkeringspladser. Det fører til lækage af parkering til de omkringliggende villaveje. Enten skal der laves parkeringskælder, eller også skal der tilføjes 20-30 ekstra pladser.

Projektet vil øge trafikken markant i det allerede alt for trafikerede lyskryds. Der skal køre længere busser, lastbiler, personbiler, varebiler og cykler, hvor der idag kun kører busser.

32 nye lejligheder er alt for meget. Det burde være omkring 15 max, og så skal der ikke laves en kæmpe tagterrasse med indkig til de omkringliggende huse. Det må kunne gøres i stueplan.

Autister skal ikke bo i et trafikeret lyskryds. Det er at gøre grin med dem og deres sygdom. De skal have en mere rolig beliggenhed. Det ved omsorgsforvaltningen også godt.

Der er slet ikke noget grønt i projektet. Det passer slet ikke med tidsånden og teknikborgmester Line Barfods løfter. Der er ingen efterspørgsel efter beton og asfalt.

Byggeriet er grimt og materialerne billige. Projektet kan ikke bestå første års prøven på arkitektstudiet, og der er mangler og fejl i materialet. Blandt andet er flere tegninger misvisende og med forkerte størrelsesforhold, hvilket burde være rettet af Københavns Kommunes medarbejdere.

Hvordan Lidl har fået det gennem forvaltningen begriber jeg ikke. Forhåbentligt er der bare tale om en fejl og nogle smådovne medarbejdere, men man tænker da sit.