Høringssvar vedrørende Laksegade Øst - Naboorientering

Oprettet: 11. april 2023
Svarnummer:
3

Indsendt af

Blerina Rusiti

Postnr.

1063

By

København K

Høringssvar

Vedr. Naboorientering om dispensation fra lokalplan 579 'Laksegade Øst' til bygningsændringer, matr. 435 og 438, Øster Kvarter 

Som nabo i stueplan kommer jeg til at være berørt af det kommende byggeprojekt. Min største bekymring går på brugen af deres lokaler og udendørsfaciliteter.  Jeg vil derfor gerne anmode om, at der ikke bliver givet tilladelse til udendørs udskænkning efter kl. 22.00 alle dage. Som nabo er det vigtigt for mig, at jeg kan have ro og fred i mit hjem om aftenen, og dette vil medvirke til at mindske støjgener for naboerne og sikre, at deres nattesøvn ikke forstyrres. Jeg håber, der tages hensyn til naboerne, så det ikke påvirker deres livskvalitet negativt. 

Jeg vil også gerne opfordre til, at der tages hensyn til naboerne under udførelsen af projektet. Det er afgørende, at der ikke arbejdes uden for normale arbejdstider (kl. 07 - 17 på hverdage), og at der ikke tillades arbejde i weekenderne. Dette vil sikre, at naboerne ikke udsættes for unødvendig støj og gener i deres fritid.

Jeg håber, at mine bekymringer vil blive taget i betragtning, og at der vil blive taget hensyn til os naboer i det videre forløb.