Oprettet: 10. april 2023
Svarnummer:
18

Indsendt af

Michael

Postnr.

2720

By

Vanløse

Høringssvar

Til rette modtager,

Jeg skriver vedrørende den igangværende byggeproces i vores nærområde. Mens jeg sætter pris på den nye udvikling og modernisering, er der nogle punkter, som jeg gerne vil klage over.

Først og fremmest mener jeg ikke, at byggelinjen bør fremrykkes. Det vil give både skygge og indkigsgener for de omkringboende beboere, og det vil have en negativ indvirkning på kvarteret. Desuden er byggeprocenten fra 40% til nu 120% alt for voldsom og vil føre til overbelastning af området.

Derudover er byggeriets højde meget dominant og passer ikke ind i området. Jeg forstår, at der er behov for nye boliger, men de bør være mere i tråd med områdets karakteristika og størrelse.

På en mere positiv note, vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed for, at man har valgt at pålægge Lidl en skiltning i mere afdæmpede farver, jf. illustrationerne præsenteret i avisen. Den tidligere skiltning er meget markant, og de gråtoner, der nu er blevet indført, passer meget bedre ind i området.

Til sidst vil jeg gerne påpege, at det lader til, at de gamle tinglyste servitutter sløjfes. Jeg mener, at disse servitutter blev lavet af en grund, nemlig at de passede til området. Jeg håber, at man vil overveje at bevare dem.

Jeg håber, at I vil tage mine bekymringer i betragtning.

Med venlig hilsen,
Michael