Høringssvar vedrørende Byggeri på Jernbane Allé 41

Oprettet: 13. oktober 2022
Svarnummer:
13

Indsendt af

Klaus Kristensen

Postnr.

2720

By

Vanløse

Høringssvar

Kære forvaltning

Jeg glæder mig meget til der kommer et byggeri på adressen og jeg glæder mig meget over at se netop det byggeri som er planlagt. Jeg er sikker på at byggeriet kommer til at bidrage meget positivt til Vanløse bymidte. 

Angående de bekymringer der har været nævnt, mener jeg meget er løst ved at byggeriet netop ligger så langt fra det meste beboelse omgivet af banen, en større vej og et kvarter med letindustri. Der bør derfor være meget få der er generet af højden. Og i hvert fald færre end der vil blive generet af at der fjernes naturområde hvis der skulle bygges tilsvarende kvadratmetre i et lavere byggeri.

Det er en skændsel at der ikke er bygget noget på grunden i de sidste +10 år, men løsningen er ikke at blive ved med at trække det foreslåede byggeri i langdrag, nu skal der bygges noget, så Vanløse kan komme videre med den positive udvikling som netop er igangsat af de byggerier Fenger har planlagt.   

Angående bekymring om ledige butikslokaler er alle butikslokaler langs Jernbane Allé stort set udlejet. Efter åbningen af Kronen var der en periode med enkelte tomme butikker i Kronen og på Jernbane Allé. Det var en naturlig udvikling når der tilføres så mange nye butikslokaler. Heldigvis er lokalerne nu absorberet og Kronen har justeret antal lokaler lidt ned, så alle lokaler i Kronen og på Jernbane Allé i praksis er udlejet udover hvad der må forventes af almindelig tomgang ifbm ind- og udflytning af forretninger.  

Angående det træ der skal fældes som der nu er rejst spørgsmål om det muligvis er levested for flagermus blegner det noget i lyset af at kommune netop nu er ved at fælde 28 træer ikke langt derfra v Damhusdæmningen, hvor en række af træerne med stor sandsynlighed indeholder flagermus. Der er løsningen at man bare etablerer levesteder i nærheden. Det bør også være muligt her. Træet er i praksis selvplantet i et trådhegn og indeholder ingen særlig naturværdi, så længe det bliver erstattet af et andet træ.

Alt i alt er det bare med at komme i gang med at få bygget netop det byggeri.