Københavns Kommune får ny høringsportal

 

I slutningen af året bliver høringsportalen opdateret og du skal fremover logge på MitID eller med ErhvervsID for at indgive høringssvar.  
Abonnerer du på nyhedsbrevet, vil der være en periode, hvor du ikke automatisk får besked om nye høringer. Følg derfor med i aktuelle høringer her på siden.
 

Oprettet: 3. oktober 2022
Svarnummer:
70

Indsendt af

Eva Elming

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Frederikssundsvej er en trafikåre der binder centrum sammen med yderkanten af København, Brønshøj, Husum, Herlev, osv. Frederikssundsvej er total stoppet med biler, og gennemkørsel foregår under stor udslip af forurenende gasser fra biler og de busser der ikke kører på el. Til stor skade for beboerne langs ruten. Trafikken er dagen igennem så tæt, at det er vanskeligt at forestille sig færre vognbaner end der allerede er nu. Derfor er det eneste fornuftige at grave den offentlige transport med i jorden. Og det skal være nu. Det er på høje tide at etablere en metro til Brønshøj-Husum. Og helt urimeligt når man bevilliget Metro til en ny bydel, der ikke er bygget endnu. Lynetteholmen. Penge til Metro i de eksisterende og gamle bydele, hvor der bor rigtig mange mennesker.