Udvidet løsningsforlag til ændringer af veje ved Korsager Skole

Forslag til trafikale ændringer på vejene omkring Korsager Skole for at øge sikkerheden og trygheden.

Høringsfrist:

22. juni 2022
Indsendt af:
Peter Aksten
Dato: 20. juni 2022
Svarnummer:
9
Virksomhed / Organisation :
Korsager Skole
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Skolebestyrelsen på Korsager Skole støtter grundtanken i forslaget om at sikre en sikker skolevej for de elever der er selvtransporterende (gående, cyklende, løbehjul mv.) til skolen om morgenen. Vi har dog følgende bemærkninger og ændringsforslag Skiltet ved hjørnet af Tersløsevej og Stenmaglevej foreslås flyttet til krydset af Tersløsvej og Stenløsevej, så der ikke er indkørsel af Tersløsvej Årsagen er en bekymring for at der vil opstå et nyt afleveringspunkt i krydset af Tersløsevej og Stenmaglevej som der slet ikke er plads til   Dernæst mener vi at der etableres ”Kiss and ride” områder for at give mulighed for at afsætte elever Disse tre områder mener vi skal placeres her På Islevhusvej mellem Gislingevej og Tunet på vejens østlige side mod skolen På Korsager Alle mellem Gislingevej og Gyrstingevej på vejens nordlige side mod skolen På Glumsøsvej tæt på  Gadstrupvej på vejens nord/vestlige side mod skolen   Afslutningsvis har vi en bekymring for at der kan opstå et lovløst område, hvor bilister ikke overholder skiltningen, og andre elever/forældre har en forventning om at det er et sikkert trafikmiljø. Der vil derfor især i opstartsfasen være behov for massiv støtte fra myndighederne til at hjælpe Korsager Skole Vi ønsker også hjælp til en kommunikationsplan til forældre og beboere i området når det etableres   Vi ser frem til at høre nærmere og blive involveret i projekt og opstartsfasen   Skolebestyrelsen Korsager Skole
Læs høringssvar fra Peter Aksten
Indsendt af:
Thomas Thomsen
Dato: 20. juni 2022
Svarnummer:
8
By:
København S
Postnr.:
2300
Jeg er uforstående hvorfor de 3 veje fra Italiensvej er blevet permanent lukket for indkørsel (også for beboere i området), eftersom dette ikke var en del af høringssvaret. Hvis der er en fejl må i gerne få den rettet. Det er selvfølgelig ikke hensigtmæssighed at alt trafik til hele beboerområdet skal foregå via Samosvej. 
Læs høringssvar fra Thomas Thomsen
Indsendt af:
Mads Lundahl Kristensen
Dato: 19. juni 2022
Svarnummer:
7
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Vi lider meget af gennemkørende trafik på strækningen på Ågerupvej mellem Tersløsevej og Glumsøvej og jeg frygter at saneringen omkring Korsager skole vil lægge yderligere pres på dette stykke. Selv efter etableringen af to bump i 2021 har det ikke afhjulpet problemet. Det er derfor mit håb og ønske at dette på et senere tidspunkt kan tages til efterretning når saneringen er gennemført. Mvh
Læs høringssvar fra Mads Lundahl Kristensen
Indsendt af:
Lene
Dato: 19. juni 2022
Svarnummer:
6
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Det er en fin løsnin som I kommer med her i runde 2. Vi er meget tilfredse med at vores forslag fra runde 1 er blevet hørt. 
Læs høringssvar fra Lene
Indsendt af:
astrid
Dato: 16. juni 2022
Svarnummer:
5
By:
dk-Brønshøj
Postnr.:
2700
Som nordfrakommende cyklist vil jeg gerne tilslutte mig forslaget, synes det er meget bedre end det nuværende og det tidligere forslag, og er glad for at Københavns kommune prioriterer sikre cykelveje omkring skolen fremfor nem af- og påsætning. Et lille forslag fremadrettet er at I indtegner samtlige ensretninger på jeres oversigtskort, og gerne udvider kortet lidt til omkringliggende veje som ikke ændres, men påvirkes af ændringer. Som det er nu er det ganske svært at gennemskue hvilke veje man reelt kan køre.
Læs høringssvar fra astrid
Indsendt af:
Louise Mortensen
Dato: 13. juni 2022
Svarnummer:
4
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Rigtig fine løsninger. Måske man også kunne lave fodgænger overgang/bredt bumb uden parkering/lignende på Gislingevej. evt ved ind/udkørslen til skolen, så børnene har et sted at gå over, hvor de kan ses, istedet for at skulle titte ud imellem to parkerede biler. Især relevant for de små børn der skal på fritidshjemmet (fritidshjemmet ligger ved siden af ind/udkørslen)
Læs høringssvar fra Louise Mortensen
Indsendt af:
Yvonne Frederiksen & Lars Andersen
Dato: 3. juni 2022
Svarnummer:
3
Vedhæftede filer: 1
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
To forslag som høringssvar til 2. runde Fra Yvonne Frederiksen & Lars Andersen -  Se vedhæftede fil
Læs høringssvar fra Yvonne Frederiksen & Lars Andersen
Indsendt af:
Emilie Hertig
Dato: 2. juni 2022
Svarnummer:
2
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Meget fint med øget fokus på sikker skolevej, og fint at man medtænker flere af områdets veje. Jeg undre mig dog over hvordan man som beboer på Gyrstingevej/Gadstrupvej kan komme til sit hus i tidsrummet 7.30-8.30. Der er jo indkørsel forbudt i tidsrummet, og Grevingevej er i følge forslaget ensrettet. Tænker at det måske kunne løses med et "Beboerkørsel tilladt" som på fx  Gislingevej. Hvis ikke det er muligt, kan jeg ikke se hvordan vi som beboere på Gyrstingevej/Gadstrupvej/Grevingevej kan få vejadgang til vores ejendomme i tidsrummet, og kan derfor ikke tilslutte mig forslaget.
Læs høringssvar fra Emilie Hertig
Indsendt af:
Finn Jørgensen
Dato: 1. juni 2022
Svarnummer:
1
By:
Brønshøj
Postnr.:
2700
Forslaget indebærer, at jeg i tidsrummet 7:30 - 8:30 kun kan komme hjem ad en rute: Korsager Allé - Gyrstingevej - Gadstrupvej; en rute, der fører lige forbi afsætningsstedet, som jeg normalt holder mig langt væk fra i det tidsrum. Vil der blive etableret alternative muligheder i tilfælde af vejarbejde eller andre former for afspærringer af denne tvangsrute?      Hvis jeg skal hjemmefra, skulle det kunne lade sig gøre.
Læs høringssvar fra Finn Jørgensen