Oprettet: 1. maj 2022
Svarnummer:
42

Indsendt af

Kim B.

Postnr.

2450

By

København SV

Høringssvar

Mit forslag er at man udvider tidsrummet så det gælder på hverdage mellem klokken 07.00 og 24.00 samt lørdage mellem klokken 07.00 og 17.00.

Antal gæstelicenser bør være 10 om måneden og ikke om året som det foreslås i oplægget.
Hvis man ser et mønster i brugen af gæstelicenser der antyder misbrug / salg af dem skal det være muligt at begrænse antallet i en periode på f.eks. 1 måned.
Ligeledes bør de gælde 24 timer fra de aktiveres og ikke som foreslået en kalenderdag.

Omkring de haveforeninger der ligger i Sydhavnen med brugere der kommer udefra kan man vel begrænse licensen til kun at gælde bestemte veje omkring haveforeningen.

Jeg ser det som et problem at dem der ikke bor i Sydhavnen men arbejder i bydelen ikke kan få en medarbejder licens.
Der ligger en hel del firmaer, butikker samt boligforeninger hvor medarbejderne kommer udefra og en del af dem også i bil.
Man kunne fint lave en medarbejderlicens der kunne gælde i tidsrummet 07.00 til 16.00 på hverdage – samt evt. lørdage i tidsrummet 07.00 til 16.00 således butikkerne stadig har mulighed for en licens til deres ansatte såfremt man udvider tidsbegrænsningen som jeg foreslår.
Ved at sætte tidsrummet med slut klokken 16.00 er der stadig mulighed for at en medarbejder kan holde frem til klokken 19.00 på hverdage (og lørdage) med de 3 timers tidsbegrænset parkering.
Evt. kunne man også begrænse licensen til kun at gælde bestemte veje omkring arbejdspladsen.

Omkring delebiler så kunne man afsætte et antal opmærkede p-pladser til disse i zonen hvor der ikke er krav om adresse i Sydhavnen.
Dog skal der være en delebilsaftale på bilen samt et mærke i forruden af en art således man kan se at det er en delebil.