Høringssvar vedrørende Ændringer af veje ved Korsager Skole

Oprettet: 29. april 2022
Svarnummer:
9

Indsendt af

Camilla Nyborg Dannenberg

Virksomhed / organisation

Grundejerforeningen Husum Ny Haveby

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Indledningsvis vil vi fra G/F Husum Ny Haveby gerne påpege, at trafikken i vores område og omkring skolen generelt er velafviklet. Det er reelt kun 7.40 til 8.10 at der der tilnærmelsesvis kan siges at være problemer. Derfor bør forvaltningens tiltag være målrettet mod dette tidsrum, da den i al øvrig tid alene vil være til gene uden nogen fordele - og demed genere unødvendig trafik og omvejskørsel

Vi noterer os, at der lægges om til et nyt tidsinterval. Der er allerede begrænsning på Tersløsevej 7.30-8.15. Det udvidede tidsrum virker unødigt stort og forvirrende for trafikanter, der skal forholde sig til både de eksisterende og nye tidsintervaller. Husum Ny Haveby anmoder om at det nuværende tidsinterval bibeholder og ikke udvides. Og vi anmoder om at tidsintervallerne bliver ens på alle skilte/reguleringer omkring Korsager Skole.

 

Det foreslåede parkerings/stopforbud bør man overveje at gøre tidsbegrænset.

Vi har i øvrigt ikke bemærkninger til de foreslåede begrænsninger. Vi går ud fra er at ideen er at lave en tidsbegrænset ensretning, der vil lede bilisterne omkring Gislingevej fra Korsager Alle - og så enten ad Grevingevej eller Tersløsevej (som idag)
 

Afslutningsvis vil vi påpege, at i flere nabokommuner opsættes ved skoler elektriske skilte. De forbud der er idag (og med dette forslag vil)  findes i området er reelt kun påkrævede 20-30 minutter om dagen. Og helt unødvendige i over 1/3-del af året (feks ferier og weekender), hvor skiltene reelt ingen gavn gør - og alene skaber frustration, øget trafik, omvejskørsel og måske et øget manglende respekt/forståelse for jeres forbud og reguleringer

 

Vedr. trafik på Tersløsevej, er de opsatte bump uhensigtsmæssige når det har regnet, da vand ophobes omkring disse og er til stor gene for gående og cyklister ved forbi kørende trafikanter. Mange af de gående er elever på Korsager skole.

 

 

Med venlig hilsen

 

Dette er indsendt på vegne af bestyrelsen for

grundejerforeningen Husum Ny Haveby

 

David Kristensen,

Lasse Ryberg,

Mogens Madsen og

Camilla Dannenberg