Høringssvar vedrørende Tidsbegrænset parkeringszone Bispebjerg

Oprettet: 25. april 2022
Svarnummer:
37

Indsendt af

Anders Svendsen

Virksomhed / organisation

Vejlauget DoReMe

Postnr.

2400

By

København NV

Høringssvar

Vejlauget DoReMe repræsenterer 42 ejendomme på Dortheavej, Rentemestervej og Smedetoften, som alle ligger inden for den parkeringszone, som er forslået.

Vi hilser forslaget om en tidsbegrænset parkeringszone i vores nabolag velkommen. Vi oplever ofte, det kan være svært at finde parkering i nærheden af vores boliger, hvilket vi håber parkeringszonen kan hjælpe på.

Vi har dog nogle kommentarer til den konkrete udformning af parkeringszonen.

I forslaget er der lagt op til en tidsbegrænsning fra 8-22 på hverdage. Vi vil meget gerne have udvidet tidsbegrænsningen til at gælde flere timer. Med det nuværende forslag vil det være muligt at parkere fra klokken 19 og natten over. Ja, faktisk vil det være muligt at parkere fra klokken 19 om aftenen til klokken 10 næste formiddag, hvis man stiller p-skiven til klokken 7, når man parkerer om aftenen. Vi forslår derfor, at tidsbegrænsningen kommer til at gælde i flere timer, eksempelvis 6-24. Tidsbegrænsningen må også gerne gælde i weekender og på helligdage.

Vi mener, at 10 gæsteparkeringer pr beboer over 15 år er i underkanten. Det vil favorisere dem, der har mange beboere i husstanden over 15 år. Men hvis man bor alene, er behovet for gæster måske endnu større. En model kunne være, at der blev givet 25 gæsteparkeringer, hvis man er én i husstanden, 40 hvis man er to, 50 hvis er man er tre og derfra 10 mere for hver beboer over 15 år.

Vi fik oplyst på et borgermøde, at gæsteparkeringer af tekniske årsager dækkede en dato og ikke et døgn på grund af tekniske problemer. Vi mener, det vil være bedst, hvis en gæsteparkering gjaldt et døgn. Der må kunne findes en løsning på det tekniske.

På vegne af Vejlauget DoReMe

Anders Svendsen, formand