Høringssvar vedrørende Tidsbegrænset parkeringszone Bispebjerg

Oprettet: 24. april 2022
Svarnummer:
35

Indsendt af

Christina Vedel

Postnr.

2400

By

København NV

Høringssvar

Høringsvar vedrørende parkeringszone på Bispebjerg.

Jeg skal på det kraftigeste opfordre til, at området fra Tuborgvej op til og med Birspbjergvej medtages i parkeringszonen. Området er ekstremt belastet og der er vanskeligt for os der bor i området, at finde parkeringsplads og med indførsel af den nye parkeringszone, vil dette område kun blive endnu mere belastet. 

Bispebjergvej, Peter Rørdamsvej, C. J Brandsvej og Jacob Lindbergsvej er i særdeleshed belastet af parkering af ansatte der arbejder på Bispebjerg Hospital, selvom der til Bispebjerg Hospital er et stor parkeringshus til de ansatte. Parkeringshuset står meget tomt og anvendes af mystiske årsager ikke, i stedet parkerer ansatte på Hospitalet på ovennævnte veje og belaster kvarteret helt ekstremt.

Området er endvidere meget belastet af firmabiler, både af folk der bor i området men også biler der blot parkeres fordi bilen kan parkeres gratis og uden tidsberænsning. Vi ser eksempler på, at området også anvendes som parkeringsbase, man kommer i sin privatbil, stiller den og tage firmabilen, efter fyraften stilles firmabilen og man tager herefter privatbilen hjem. 

Mange af firmabilerne er ofte store køretøjer, og det er meget generende for de beboere, der bor i lave stuelejligheder, der får blokeret dagslyset og udsynet af en kæmpebil, der bliver parkeret fredag eftermiddag og først hentet igen mandag morgen. 

Området er udover den meget massive parkering af firmabiler også belastet af langtidsparkering af autoampere, trailere mv.

I forhold til langtidsparkering, ses det også, at der parkeres, hvorefter man tager sin kuffer ud af bilen, går over og tager 6A ind mod byen (jeg forestiller mig af man tager mod lufthavnen), for det kan herefter konstateres, at bilen holder parkeret gratis i en uge (også set 2 uger) uden af blive rørt.

Det kan også konstateres, at området anvendes som parkeringsbase af folk i "kørepuljer", hvor der morgen parkeres biler og der herefter samkøres videre og eftermiddag droppes folk af og man tager bilerne hjem. 


Den store parkeringsbelastning i området ses også omkring Grundtvigskirken, hvor der parkeres ulovlig på græsarealet omrking kirken, hvilket er en kæmpe øjebæ for det smukke område.

Med venlig hilsen

Christina Vedel