Høringssvar vedrørende Provstevejkvarteret - lokalplan 619

Oprettet: 30. marts 2022
Svarnummer:
7

Indsendt af

Ina Bassoli

Postnr.

2400

By

København NV

Høringssvar

Vi (Stina Andersen og Ina Bassoli) har følgende indsigelser i forbindelse med høringen for lokalplanen for Provstevejkvarteret.

 

Da flere bygninger i det anførte område ikke betragtes som bevaringsværdige, i forvejen har altaner og desuden har længere til nærmeste nabobygning end anført, vil vi gerne gøre indsigelser mod de to anførte §7, stk 4 litra f og g.

 

I tilfælde af at lokalplanen bliver vedtaget, vil anførte paragrafstykker begrænse ejere mm. i at få altaner i samme udførelse og størrelse som dem, der allerede er opført på deres ejendom, hvor alle endnu ikke har altaner. §7, stk 4 litra f og g vil dermed føre til mindre ensartethed i kvarteret, da det vil betyde, at man ved et ønske om en altan kan blive nødt til at opsætte altaner på en ejendom, der adskiller sig væsentligt fra de altaner, der i forvejen er opført på ejendommen. Hvis det derimod er muligt at få opført altaner magen til dem, der allerede er sat op på ens ejendom, vil det sikre et mere ensartet udtryk i gademiljøet.

 

  § 7, stk. 4, litra f) Altaner må mod gader opføres i maksimalt 70 cm målt fra facaden, med en afstand til modstående bygning på 8-10 m. Altaner må mod gader opføres i maksimalt 90 cm målt fra facaden, med en afstand til modstående bygning på 10-14 m. Altaner må mod gader opføres i maksimalt 110 cm målt fra facaden, med en afstand til modstående bygning på 14 m eller mere.

§ 7, stk. 4, litra g) Altaner må mod gårde opføres i maksimalt 90 cm, med en afstand til nærmeste modstående bygning eller skel på 8-10 m. Altaner mod gårde må opføres i maksimalt 110 cm, med en afstand til nærmeste modstående bygning eller skel på 10-14 m. Altaner må mod gårde opføres i maksimalt 130 cm, med en afstand til nærmeste modstående bygning eller skel på 14 m eller mere.