Oprettet: 29. marts 2022
Svarnummer:
19

Indsendt af

Kenni Bülow Wohlgemuth

Postnr.

2400

By

København nv

Høringssvar

Det bliver et STORT Nej herfra. Vi døjer i forvejen med kæmpemæssige p problemer. 
vi er blevet pendlerzone for dem som arbejder i p zonen. De tager bilen hertil. Nogle har cykler strategisk placeret i vores cykelstativer, som de kan tage videre. Andre hopper på toget. Desuden bruger mange af Kbh kommunes ansatte fra bygningen Borups alle 177 vores pladser, fordi det koster penge på deres p plads. Nemt for dem for de skal kun krydse Hillerødgade. 
jeg arbejder selv skiftehold og jeg kan hverken få en p plads kl 8.30 når jeg har afleveret børn eller kl 15.30 efter arbejde. Det er langt værre her end på vesterbro hvor vi boede før. 
der er 46 rækkehuse og kun 17 af dem har i forvejen pladser. Så det kræver i fjerne 29 pladser mere. Vi har lige fået taget 14 pladser til el biler. 8 stk lige foran vores hoveddør. Hvilket også er helt vildt mange og det invitere også folk udefra til at komme hertil. vi må ikke holde på villavejene fra 22 til 05 så jeg kan ikke se hvordan man kan blive ved med at tage. Uden at give os beboere i lejlighederne et alternativ. Det er dybt frustrerende at skrive mails til kommunen og få et svar tilbage på at vi ikke har et problem. Til trods for det, kommer p vagterne hver eneste dag og de skal IKKE tjekke p skiver.

jeg stemmer for timebegrænset parkering som i fuglekvarteret og p licens til beboerne. Så forsvinder alle udefra.

Når alt det er sagt. Så kan jeg sagtens forstå husejernes ønske. Det vil øge værdien på deres i forvejen dyre huse. Men dem der købte uden en p plads, vidste jo hvad de sagde ja til.