Oprettet: 24. marts 2022
Svarnummer:
16

Indsendt af

Line

Postnr.

2450

By

København sv

Høringssvar

Vi, som bor i Kongens Enghave/Bavnehøj, har altid haft et stort problem at finde parkering, da vi er et et lille område enormt tæt på centrum med gratis parkering. Vi er kun få km fra Rådhuspladsen, stort set ydre Vesterbro og med s-tog station - det betyder, at virkelig virkelig mange vognmænd, turister, pendlere, trailer-ejere, taxachaufførerne, håndværkere mv. vælger at stille deres køretøjer i området - enten på dagligt basis, mens de selv tager offentlig transport videre herfra, eller i længere tid (her taler vi dage, uger og sågar måneder). Det problem må og skal løses, og tidsbegrænsningen bør mindst vare fra 8-22. Jeg så dog helst, at tidsbegrænsningen var 6-24, så vi med aftenarbejde også havde en ærlig chance for at få en parkeringsplads, når vi er hjemme omkring midnat. 

Særligt efter den store renovering af Bavnehøj Skole er påbegyndt, er problemerne spidset til, da mange håndværkere kommer her og stiller lastvogn, håndværkerbil natten over og/eller privat bil i dagstid. 
Derudover er store vejstrækninger inddraget til henstilling af containere eller mandskabsvogne hvilket yderligere nedlægger parkeringspladser i mange mange måneder. Det er på ingen måde rimeligt og tvinger beboere til at parkere ulovligt. For mig at se, er der derfor brug for en akut indgriben i den mellemliggende periode fra nu, og indtil den tidsbegrænsede parkering forhåbentligt indtræder. De mange ulovlige parkeringer, som beboere tvinges til at lave, er ikke trafiksikre for hverken skolens børn, andre trafikanter eller cyklister  i området.