Oprettet: 21. marts 2022
Svarnummer:
1

Indsendt af

Morten Boel Bjelbæk

Postnr.

2450

By

København SV

Høringssvar

Umiddelbart vil tidsbegrænsningen kl. 8-22 forbedre problematikken med at finde en parkeringsplads for beboerne - dog ikke løse det. Så kan de fleste nå hjem fra arbejde, inden udefrakommende stiller bilen til næste formiddag. 

Dog forstår jeg ikke, hvorfor det ikke skal gælde døgnet rundt/hele ugen. 
Så vil der netop være plads til os, der bor her. Andre må så parkere i 3 timer. 
Det er vel fair, når der er for få p-pladser, og det stadig er lovligt at eje en bil? 
Hvis beboerlicens kan erhverves for folk med folkeregisteradresse i zonen samt dem med kolonihave i området, formoder jeg, at alle kan bakke op?

Det ville være endnu bedre med betalingsparkering som på Frederiksberg. Jeg mener, der er to timers gratis parkering døgnet rundt. Beboerlicens kan erhverves billigt for personer med folkeregisteradresse i zonen. 
Det er helt klart mit håb, at det ender sådan. 

Jeg vil hjertens gerne betale for beboerlicens, så jeg kan parkere vores bil lovligt - og uden at køre rundt og lede efter ledig p-plads i halve og hele timer. 


I Bavnehøjkvarteret, hvor jeg bor, er vi yderst presset mht. parkeringspladser.

1. Der er alt for få pladser  

2. Der er inddraget rigtigt mange p-pladser i forbindelse med renoveringen af Bavnehøjskolen 

3. Håndværkerne til renoveringen parkerer nu også i kvarteret.

4. Pendlere til/fra Sydhavn Station optager rigtigt mange pladser, da det er sidste gratis pladser mod centrum.

5. Beboere fra Vesterbro benytter vores pladser, fordi det er de nærmeste gratis pladser for dem. Under Distortion umuliggør dette at parkere sin bil i ugevis, da de rykker deres biler ud til vores pladser.

6. Parkeringsvagterne er ekstremt emsige trods de meget besværlige omstændigheder, vi oplever. Eksempelvis har jeg fået bøde for at parkere 9,70 meter fra et hjørne på en stille vej. Jeg troede, at jeg parkerede lovligt og havde ikke målebånd med, så jeg skridtede det af. Billeder og klage hjalp ikke. 

Jeg har i øvrigt svært ved at se grunden til, at hele omtalte område skal have samme regel. Der er enorm stor forskel på problematikken fra Mozartplads-området til Bavnehøj-området.