Kunstgræsanlæg på Bavnehøj Idrætsanlæg

Høring om afgrænsning af miljøkonsekvensrapportens indhold

Høringsfrist:

15. maj 2019
Indsendt af:
Kirsten Andersen
Dato: 15. maj 2019
Svarnummer:
3
By:
København K
Postnr.:
1424
Kunstgræsplæner til fodbold er meget plastikforurenende. Det bør faktisk forbydes. Det skaber også mikroplast forurening i havet. Plastik-"stråene" bliver slidt af og ligger overalt, hænger fast i spillernes sko og tøj og kommer med hjem i vasketøjet. Desuden ligger der plastik-"strå" overalt udenfor plænerne. Det kan man se ved selvsyn - også ved Bavnehøj idrætsanlæg.
Læs høringssvar fra Kirsten Andersen
Indsendt af:
Kgs. Enghave Lokaludvalg
Dato: 15. maj 2019
Svarnummer:
2
By:
København SV
Postnr.:
2450
Kgs. Enghave Lokaludvalg takker for at blive hørt og bemærker at kunstgræsanlæggets betydning for skybrudsplaner, regnvand samt lys- og støjgener i forhold til naboer tilføjes undersøgelsen. Med venlig hilsen Joan Røge Formand, Kgs. Enghave Lokaludvalg
Læs høringssvar fra Kgs. Enghave Lokaludvalg
Indsendt af:
Henrik Mathiasen
Dato: 30. april 2019
Svarnummer:
1
By:
NV
Postnr.:
2400
Vi her omkring Genforeningspladsen har også fået opgraderes vores sportsanlæg. Der i blandt bla. En kunststof fodboldbane, og med den er der blevet opsat 10 ekstremt høje lygtepæle. De er så høje at de rager op over vores bygninger, med det til gene at de lyser ind af vinduerne i vores lejligheder. Jeg selv bor øverst oppe på 3 sal, og de lyser også ind af mine vinduer, og ind i lejligheden. Jeg har selvfølgelig som privatperson og som formand for vores beboerforeningen henvendt mig til Kbh kommune. Og der var intet at gøre, alt var som det skulle være, skrev de tilbage. Der har dog aldrig været et høringssvar omkring vores anlæg og ej heller en VVM undersøgelse. Men igen alt var som det skulle være . . . Jeg svarede at jeg godt ville klage over det svar, og fik et link til kbh kommune hvor jeg kunne skrive min klage. Det er nu 3/4 år siden jeg har klaget og har endda skrevet en mere, men jeg har fortsat intet hørt. Så vær opmærksom på når der sættes så store lygtepæle op, som rager op over beboelsesejendommene, at lyset bliver afskærmet ud i mod beboelse. Og overvej om de skal være så høje.
Læs høringssvar fra Henrik Mathiasen