Foto af lokalplanområdet ved Ørestad City Nord tillæg 2

Lokalplanforslag Ørestad City Nord tillæg 2 med kommuneplantillæg - supplerende høring

Lokalplanen vil muliggøre en anvendelsesændring fra en boligandel på 10 % til op til 40 % for hele område I.

Høringsfrist:

9. april 2018
Indsendt af:
Camilla Leth
Dato: 8. april 2018
Svarnummer:
7
Vedhæftede filer: 1
By:
København S
Postnr.:
2300
Grunderejerforeningen Lindegaarden gør fortsat indsigelse mod den foreslåede ændring i lokal- og kommuneplan. Det foreliggende materiale giver ikke et tilstrækkeligt grundlag for beboerne i den nordlige del af område S1* til at vurdere konsekvenserne ved en ændring af lokal- og kommuneplanen for hele område S1*. Uden et konkret byggeforslag med dertil hørende projekttegninger, skyggepåvirkningstegninger, beskrivelser af færdsels- og parkeringsforhold, mv. for den nordlige del af område S1*, har beboerne ringe mulighed for at vurdere konsekvenserne. Vi protesterer derfor fortsat mod, at der i forbindelse med det konkrete projekt om bebyggelse på Ørestads Boulevard 49 (matr.nr. 345) foreslås ændringer i kommuneplanen, der omfatter hele området S1*. Vi protesterer mod en ændring af lokal- og kommuneplanen, der går ud over, hvad der er påkrævet for gennemførelse af det konkrete byggeprojekt på matr.nr. 345. På vegne af 48 parceller i Grundejerforeningen Lindegaarden. Formand Tonny Klein Vedhæftet: Oprindelig indsigelse
Læs høringssvar fra Camilla Leth
Indsendt af:
Amager Vest Lokaludvalg
Dato: 5. april 2018
Svarnummer:
6
Vedhæftede filer: 1
By:
København
Postnr.:
2300
Se venligst uploadede høringssvar
Læs høringssvar fra Amager Vest Lokaludvalg
Indsendt af:
Amager Vest Lokaludvalg
Dato: 5. april 2018
Svarnummer:
5
Vedhæftede filer: 1
By:
København
Postnr.:
2300
Se venligst uploadede høringssvar
Læs høringssvar fra Amager Vest Lokaludvalg
Indsendt af:
Pia Miller
Dato: 4. april 2018
Svarnummer:
4
By:
København S
Postnr.:
2300
Jeg er bekymret for om der vil være etableret nok parkeringspladser i det eneste parkeringshus, Bjerget, der er bygget på den nordlige del af byparken når et byggeri af denne størrelse er planlagt. Vi betaler i Ørestad over 12.000 kr om året for at parkere og til den pris forventer man selvfølgelig at kunne parkere tæt på sit hjem. Hvornår bliver den midlertidige parkeringsplads på C F Møllers alle lavet om til det parkeringshus, der har været planlagt fra starten? Det vil kunne afhjælpe et potentielt kapacitets problem i Bjerget.
Læs høringssvar fra Pia Miller
Indsendt af:
Mette Nielsen
Dato: 4. april 2018
Svarnummer:
3
Virksomhed / Organisation :
2016
By:
København S (ØRESTAD CITY)
Postnr.:
2300
Os der bor i Ørestad elsker vores bydel. Men vi har som bekendt store udfordringer, da der jo også skal være faciliteter som svarer til det antal, man bygger til, herunder P-pladser. Jeg vil gerne høre, hvor I påtænker at opføre nyt P-anlæg til alle de nye beboere? For de må vel ikke bruge det i nye Bella Kvarter? - Og så vidt jeg ved, har man også droppet at bygge P-hus på C.F. Møllers netop fordi man ville bruge denne grund, som nu skal bruges til dette byggeri. Hvor er det, der kan anlægges et nyt P-anlæg 250 meter fra AP Pensions byggeriet? Vi har også fået det nye Ø-huset, hvor der har været indflytning i den ene del. De parkerer nu i VM Bjerget og det må man formode, at de andre også vil gøre, når de er flyttet ind. Hvor skal de nye boboere i dette byggeri parkere? I Bjerget eller andet P-anlæg? I så fald hvilket?
Læs høringssvar fra Mette Nielsen
Indsendt af:
Aske Stentoft
Dato: 3. april 2018
Svarnummer:
2
By:
København S
Postnr.:
2300
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Københavns Kommune med tæt på alle midler bekæmper egne borgere, hvis de selv har en bil. I Ørestad betaler vi nu 12.000 kr. om året for at få lov at parkere. Det er vel min. 17 gange så meget som andre borgere - i samme kommune. Men nu vil det måske ikke engang være muligt at kunne parkere på vores dyrt betalte (unummereret) plads. I forbindelse med byggeriet, der er påtænkt af AP Pension, fremgår det at der skal etableres et p-anlæg min. 250 m fra byggeriet. 1) Hvor skal det p-anlæg etableres i den givne afstand? Der er ikke flere ledige grunde, uden pågældende afstand. 2) Nærmeste p-anlæg er Bjerget. Dette p-anlæg kan ikke rumme det antal biler der vil blive tilført af dette byggeri 3) Ved salget af grunden til mit nuværende byggeri (M-huset), og forventeligt også i V-huset og særligt Bjerget, blev der garanteret fra Ørestadsselskabet I/S, via vores p-licens, en p-plads inden for 2-300 meter fra vores bolig Der er i forvejen ikke nok p-pladser ift. det antal etatagemeter der er bygget i denne del af Ørestad. Derfor vil dette byggeri, hvis der ikke etableres p-pladser i en rækkevidde af max de 250 meter, blive overbelastet, og dermed være brud på den garanti der er stillet ifm. salget af den grund min bolig er placeret på.
Læs høringssvar fra Aske Stentoft
Indsendt af:
Niels Kongshaug
Dato: 19. marts 2018
Svarnummer:
1
Virksomhed / Organisation :
Foreningen for Grønne Facader
By:
København K
Postnr.:
1264
Vedr. Lokalplanforslag Ørestad City Nord tillæg 2 med kommuneplantillæg - supplerende høring. 1. Jeg protesterer mod bebyggelsesprocenten på 110%. Jeg mener, at den skal sættes op til 250%. Med det pres, der er på Københavns boliger, bør der bvygges så mange som muligt. Endvidere så tæt som muligt. Amagers grønne arealer ligger fredede lige ved siden af, og med henvinsing til næste punkt, er der ingen fare for, at Ørestaden udvikler de slumforhold, som en gang for ca 75 år siden medført indførselen af en lav bebyggelsesprocent på 150%, som så heller ikke nås i dette forslag. 1.a. Subsidiært ønsker jeg bebyggelsesprocenten sat til 150%. 2. Tagene på byggeriet bør i videst muligt omfang indrettes, således at de kan opdeles i tagterrasser, som frasælges separat til lejlighederne nedenfor til en pris, der kan hjælpe byggeriets samlede pris nedad. Det er meningen med forslaget at sikre så stor en udnyttelses som muligt, således at der fra poltisk side ydes et bidrag til, at de høje priser i København kan komme nedad.
Læs høringssvar fra Niels Kongshaug