Lybækgade tillæg 1 - lokalplan nr. 187-1

Lokalplanen skal muliggøre servering, dvs. restauranter, caféer o. lign., i stueetager.

Høringsfrist:

19. april 2018
Indsendt af:
Peter Thorsen
Dato: 19. april 2018
Svarnummer:
4
Vedhæftede filer: 1
By:
Hørsholm
Postnr.:
2970
Som ejer af lejligheden beliggende Holmbladsgade 56, 1. tv, 2300 København S, skal jeg hermed fremsætte indsigelse mod lokalplanforslag Lybækgade tillæg nr. 1 vedrørende indretning af servering i stueetagen, som Teknik- og Miljøudvalget sendte i høring den 22. marts 2018. Jeg forstår og anerkender hensigten bag kommunens ønske om at give københavnerne mulighed for at møde hinanden i byrummet, men finder forslaget problematisk for området omfattet af lokalplanforslaget, blandt andet af årsagerne beskrevet i vedlagte dokument.
Læs høringssvar fra Peter Thorsen
Indsendt af:
Amager Øst Lokaludvalg
Dato: 10. april 2018
Svarnummer:
3
Vedhæftede filer: 1
By:
København S
Postnr.:
2300
Amager Øst Lokaludvalg takker for modtagelsen af høringen vedr. forslag til lokalplan for Carlsgade og lokalplan for Lybækgade. Forslagene er blevet drøftet d. 9. april i en arbejdsgruppe under lokaludvalget. Og lokaludvalget har umiddelbart ingen kommentarer til forslagene. Indeværende høringssvar sendes under forudsætning for lokaludvalgets endelig godkendelse på det ordinære møde d. 9. april.
Læs høringssvar fra Amager Øst Lokaludvalg
Indsendt af:
Grith Pontoppidan
Dato: 24. marts 2018
Svarnummer:
2
By:
København S
Postnr.:
2300
Når nu der er så stor mangel på boliger, så var det vel mere relevant at arealerne blev udbudt som lejeligheder. I betragtning af at der lægges op til at vi mennesker skal bevæge os mere og mere, så gør i samtidig muligheden for at bevæge sig mindst muligt når det kommer til caféer og spisesteder. Hele Amagerbrogade med sidegader og Holmbladsgade inkl. Amagercentret har righoldigt udbud af det hele. I min verden behøver vi ikke mere café og spisesteder. Det er boliger til betalbare priser der er en mangelvare.
Læs høringssvar fra Grith Pontoppidan
Indsendt af:
Metroselskabet I/S
Dato: 22. marts 2018
Svarnummer:
1
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Metroselskabet I/S
By:
København S
Postnr.:
2300
Se venligst vedhæftede bilag.
Læs høringssvar fra Metroselskabet I/S